ExcelCare


Excelcare is een naam in de markt die vele producten vertegenwoordigt. Buiten thuiszorgproducten en loophulpmiddelen zijn er ook lichtgewicht douche- en toilethulpmiddelen. Kijkend naar deze producten is het logisch dat ExcelCare vooral gericht is op de gebruiksmarkt waarin voornamelijk hulpmiddelen binnenshuis worden gebruikt.

Wij zijn officiële ExcelCare dealer en geautoriseerd partner van Vermeiren. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

ExcelCare producten

Ze streven naar een doeltreffende oplossing die de gebruiker in het dagelijkse leven kan ondersteunen. Het merk heeft niet voor niets het doel om mobiliteitsproblemen op te lossen.

Door dit doel kunnen mensen onafhankelijker leven. Een hulpmiddel in de vorm van een rollator of een wandelstok, stelt de minder valide in staat om toch vrij te kunnen gaan en staan waar hij of zij wil. Door een hulpmiddel is de minder valide in staat om weer deel te nemen aan het dagelijks leven in de maatschappij. Waardoor wij onze doelen weer volbrengen. Deze producten helpen daarbij. Ze zijn van hoge kwaliteit en zeer comfortabel in gebruik. Uiteraard zijn al deze producten te koop tegen een betaalbare prijs. Daarbij worden de producten compleet afgesteld op de individuele wensen van de gebruiker. Kortom; voor iedereen is er een product. Al deze producten zijn getest en voldoen aan alle eisen en voorwaarden die nodig zijn. Op Uw-rollator.nl kunt u eenvoudig alle producten verkrijgen.

Er zijn 32 producten.

Excel Carbon F1

  • Test Cijfer: 8
  • Garantie: 2 Jaar
  • Gewicht: 6.4 kg
Prijs € 599,00
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Op werkdagen voor 13: 30 besteld? Morgen in huis!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password