Elephantje rollators koopt u bij dé rollatorexpert.

Elephantje is een rollator merk onder het bedrijf CHK B.V uit Rotterdam. Het Nederlandse bedrijf levert een kleine range aan rollators, maar door deze specialisatie levert het bedrijf alleen maar kwaliteitsproducten. Zij hebben een lichtgewicht rollator en een standaard rollator.

Wij zijn officiële Elphantje dealer en geautoriseerd partner van Elphantje. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

Het bedrijf Elephantje

Elephantje valt onder het bedrijf CHK B.V. uit Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van stalen artikelen. Hiervoor hebben zij dit zusterbedrijf opgericht voor de verkoop van rollators. Zij zijn uitgegroeid tot één van de meest professionele rollator leveranciers in Nederland.

Zij optimaliseren continu hun producten gebaseerd op de terugkoppeling van de eindgebruikers. Hier is kwaliteit een belangrijk onderdeel van en streven zij ernaar om deze zo hoog mogelijk te houden. Zij behalen hierdoor vele kwaliteitscertificaten, zoals TUV, CE, GQ and LUQY.

De producten van Elephantje

De standaard Elephantje en het lichtgewicht model zijn goed doorontwikkelde rollators. Ze hebben een hoge kwaliteit en zijn ruim uitgerust met o.a. een mand, verwijderbare ruggensteun, dienblad en stokkenhouder. Er zit een garantie van 1 jaar op de producten en de onderdelen zijn eenvoudige via ons te bestellen. Staat er een onderdeel niet in de webshop? Neem dan contact met ons op. Het frame van deze rollators is sterk en robuust. De wielen zijn slijtvast en onderhoudsvrij en gemaakt van Polyurethaan. De rollators kunnen eenvoudig worden opgevouwen zodat de rollators makkelijk kunnen worden opgeborgen en mee te nemen in de auto of trein. Dit alles maakt de rollators een uitstekende keuze om zorgeloos mobiel te blijven.

4 0 4

Oops, it looks like you are lost ...

Back to Home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password