Merken

 • 2020 rollator

  2020 rollator

  2020-rollator is een Nederlands rollator merkt gevestigd in Veldhoven. Zij importeren rollators uit Azië en verkopen voornamelijk aan de Nederlandse markt. Wij zijn officiële dealer van 2020 rollator. 2020 rollator

 • Able2

  Able2

  Able2 is een grote totaal leverancier van Zorg & Revalidatie hulpmiddelen in Europa. Zij zijn importeur van verschillende rollator merken als: Trust Care, Abel2, Fold N go en Actimo. Wij zijn officiële dealer van Abel2. Able2 rollators

 • Access

  Access

  Access


  Access is een bedrijf uit Noorwegen dat gespecialiseerd is in rollators en liften. De rollators en liften worden over de hele wereld verkocht. De medewerkers van Access hebben allen professionele expertise en dit heeft zich geuit in het winnen van verschillende awards. De Active rollator heeft onder andere de consumententest in Zwitserland gewonnen in het jaar 2013. Ook won de rollator in 2007 de prestigieuze Award for Design Excellence door de Noorse Raad van Design. Active Access

 • Andersen

  Andersen

  Andersen shoppers. Duitsland's geliefde boodschappentrolleymakers Al meer dan 55 jaar maakt Andersen Shopper Manufaktur winkelwagentjes. Dit familiebedrijf in het noorden van Duitsland produceert een breed scala aan producten, met als constante factor dat de producten van topkwaliteit zijn en met een oog voor innovatie. Zo proberen zij u als klant altijd te voorzien van het nieuwste en het beste op het gebied van boodschappentrolleys. Andersen-Logo

 • Besco Medical

  Besco Medical

  Besco Medical is een Duitse hulpmiddelen producent. Zij zijn hebben enkel goede rollators op de markt gebracht met ingebouwde remkabels. Wij een officiële dealer van Besco Medical. Besco Medical

 • Bischoff & Bischoff

  Bischoff & Bischoff

  Bischoff & Bischoff rollators is een Duits merk van gedege kwaliteit. Zij hebben verschillende rolstoelen en rollators. Wij zijn de officiële dealer van Nederland.

  BischoffBischoff

 • by ACRE

  by ACRE

  byACRE is een Deense producent van stijlvolle, moderne rollators. Ontworpen voor een actief leven. Carbon Ultralight & Scandinavische Butler. Wij zijn officiële dealer van by acre in Nederland.By acre rollators

 • Caremart

  Caremart

  Caremart


  Caremart is een merk dat ernaar streeft om de minder valide zo goed mogelijk te helpen. Zij willen ervoor zorgen dat de minder valide mensen gewoon hun dagelijkse rituelen kunnen doen. De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooi ontwerp.

  Wij zijn officiële Caremart dealer en geautoriseerd partner van Caremart. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Carlett

  Carlett

  Carlett boodschappentrolleys


  De boodschappentrolleys van Carlett zijn vrij nieuw op de markt, maar nu al een van de bekendere trolleys die er zijn. Niet alleen zijn ze trendy, maar de makers denken ook mee met de oudere mensen. Het aanbod van Carlett is erg gevarieerd en gericht op een grote doelgroep. Dit Spaanse merk is revolutionair met het remsysteem voor hun trolleys. Carlett ontwerpt ook trolleys met zitjes, die gericht zijn op extra comfort. In plaats van dat het een simpel zitje is, is het zitje zacht met een redelijke rugleuning. Onze specialisten weten zeker dat u met een Carlett boodschappentrolley altijd een betrouwbaar, trendy en revolutionair product in huis haalt. Wie wil dat nou niet?

  Wij zijn officiële Carlett dealer en geautoriseerd partner van Carlett. Dit houdt in dat wij van modellen, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • COBI Rehab

  COBI Rehab

  COBI Rehab is een merk wat rollator levert die geschikt zijn voor de wat zwaardere gebruiker. De modellen zijn zeer sterk en kunnen een gewicht van boven de 200 Kg aan.

   Cobi Rehab

 • Dietz

  Dietz

  DIETZ Rehab is een Duits bedrijf gericht op het ontwikkelen van revalidatie hulpmiddelen. Zij hebben verschillende mobiliteitsproducten als rollators, scootmobielen en looprekken. Wij zijn officiële dealer van DIETZ. dietz_rehab

 • Drive Medical

  Drive Medical

  Drive Medical is gevestigd in Allgäu, Baden-Württemberg in Duitsland. Zij zijn één van de grootste en toonaangevende hulpmiddelen producenten. Zij maken Rollators (Drive Nitro, Drive Nitro Carbon en de Drive Roombla) en Rolstoelen (Travelite, Rotec, Ecotec, Litec 2G) en scootmobielen

  Wij zijn officiële Drive Medical dealer en geautoriseerd partner van Drive Medical. Dit houdt in dat wij accessoires en onderdelen van producten voor u kunnen regelen.

 • Elephantje

  Elephantje

  Elephantje rollators koopt u bij dé rollatorexpert.

  Elephantje is een rollator merk onder het bedrijf CHK B.V uit Rotterdam. Het Nederlandse bedrijf levert een kleine range aan rollators, maar door deze specialisatie levert het bedrijf alleen maar kwaliteitsproducten. Zij hebben een lichtgewicht rollator en een standaard rollator.

  Wij zijn officiële Elphantje dealer en geautoriseerd partner van Elphantje. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • ErgoAgil

  ErgoAgil

  De ErgoAgil rollator is een speciaal model wat u alleen bij uw-rollator.nl kunt kopen. In dit model loopt u echt in de rollator en heeft u een zitje om snel te gaan zitten. ErgoAgil

 • ExcelCare

  ExcelCare

  ExcelCare


  Excelcare is een naam in de markt die vele producten vertegenwoordigt. Buiten thuiszorgproducten en loophulpmiddelen zijn er ook lichtgewicht douche- en toilethulpmiddelen. Kijkend naar deze producten is het logisch dat ExcelCare vooral gericht is op de gebruiksmarkt waarin voornamelijk hulpmiddelen binnenshuis worden gebruikt.

  Wij zijn officiële ExcelCare dealer en geautoriseerd partner van Vermeiren. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Forta

  Forta

  Forta rollator is een merk dat de functie van een looprek heeft gecombineerd met een rollator. Dit zorgt ervoor dat u zeer veel controle heeft tijdens het lopen en de rollator nooit door kan schieten tijdens het lopen. Wij zijn officiële dealer van Forta.

 • Handicare

  Handicare

  Handicare


  Handicare is een internationaal hoog gewaardeerd bedrijf dat oplossingen biedt aan zowel mensen met een functiebeperking en als aan ouderen, om hun onafhankelijkheid te vergroten. De zorg van de familie, therapeuten en verplegers willen zij gemakkelijker maken met hun producten. Handicare is ontstaan in de jaren '80 toen 3 rolstoelgebruikers elkaar leerde kennen in Noorwegen.

  Wij zijn officiële Handicare gemino dealer en geautoriseerd partner van Handicare gemino. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Heartway Medical

  Heartway Medical

  Heartway Medical is een markt leider als het gaat om opklapbare scootmobielen. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit en blinken uit op gebruiksgemak. Wij zijn officiële dealer van Heartway Medical. heartway

 • Human Care

  Human Care

  Human Care

  Human Care is een merk dat een hoge kwaliteit rollators aanbiedt. Human Care is een groot bedrijf dat een breed scala aan producten voor de zorgmarkt produceert.

  Wij zijn officiële Human Care dealer en geautoriseerd partner van Human Care. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Kaigo

  Kaigo

  Kaigo

  is een relatief jong merk in Europa met drie fantastische producten: Kaigo One, Kaigo Evo, Kaigo Travel Deluxe. Klanttevredenheid, service en kwaliteit zijn de belangrijkste pijlers en wij van Uw-zorgspecialist zijn dan ook trots dat Kaigo voor ons heeft gekozen als puur online dealerschap. 

  Wij zijn officiële Kaigo dealer en geautoriseerd partner van Kaigo. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Mobilex

  Mobilex

  Mobilex


  Mobilex is een Deens bedrijf dat een groot aanbod aan zorghulpmiddelen maakt. Wij verkopen onder anderen hun rollator genaamd Kudu. De producten zij leveren zijn van hoge kwaliteit en gunstig geprijsd.

 • Moving Life

  Moving Life

  Moving Life is het bedrijf achter de de kleinste opvouwbare scootmobiel ATTO op de markt. Snel en makkelijk op te klappen en ideaal voor in de auto of op reis. Wij zijn officiële dealer van Moving Life.

 • MPB

  MPB

  MPB is een Duits bedrijf dat rollator en rolstoel accessoires op de markt brengt voor modellen met ronde buizen. Wij zijn officiële dealer van MPB. MPB

 • MultiMotion

  MultiMotion

  MultiMotion

  Het kantoor van MultiMotion is gevestigd in de Weezenhof te Nijmegen. MultiMotion wil graag bijdragen aan een zelfstandiger en prettiger leven. Dit doen zij door te zorgen voor betaalbare producten van hoge kwaliteit.

  Wij zijn officiële MultiMotion dealer en geautoriseerd partner van MultiMotion. Dit houdt in dat wij accessoires en onderdelen van producten voor u kunnen regelen.

 • Playmarket

  Playmarket

  Playmarket boodschappentrolleys


  Playmarket is een kinderwagenfabrikant uit Spanje die een paar jaar geleden ook is begonnen met het ontwerpen en fabriceren van boodschappentrolleys. Net zoals de kinderwagens zijn de boodschappentrolleys erg hip en trendy. Deze trolleys staan erom bekend dat ze erg stevig zijn door het aluminium frame waar ze allemaal van worden gemaakt. Dat is ook wat ze zo licht maakt.

 • Premis

  Premis

  Premis rollators

  Premis Medical is al jaren een bepalende speler in de markt voor mobiliteits vraagstukken. De producten van het merk staan voor innovatie in mobiliteit voor het dagelijkse leven. Door te innoveren hebben zij een reputatie en ervaring opgebouwd waarvan u kunt profiteren.

  Wij zijn officiële premis dealer en geautoriseerd partner van Premis. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen. Mocht u opzoek zijn naar een maatwerk rollator dan kunnen wij u ook hierin verder helpen.

 • Rebotec

  Rebotec

  Rebotec

  Rebotec is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in zorg- en mobiliteits hulpmiddelen. De producten van Rebotec worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en uitbreiden op het gebied van de zorg. 

  Wij zijn officiële Rebotec dealer en geautoriseerd partner van Rebotec. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Rehasense

  Rehasense

  Rehasense

  Wij van Uw-rollator.nl zijn een officieel geautoriseerde dealer van Rehasense producten in Nederland en België. Dit houdt in dat wij onze rehasense producten via de officiële leverancier verkrijgen en een uitstekende product kennis en professioneel advies op maat geven over deze producten.

  Rehasense is opgericht door Wubbe Berkenbosch. Na jaren lang voor verschillende grote hulpmiddelen bedrijven te hebben gewerkt heeft hij Rehasense opgezet. De kracht van Rehasense ligt in zijn product ontwikkeling. Samen met een groep expers uit Scandinavische worden producten ontwikkeld met een sterke Noord-Europese invloeden. De producten hebben een sterke focus op ergonomie, functionaliteit, design en duurzaamheid.

  Wij zijn officiële Rehasense dealer en geautoriseerd partner van Trust Care. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Rollz

  Rollz

  Rollz International is een Nederlands bedrijf dat innovatieve mobiliteitsproducten ontwerpt en ontwikkelt. Zij doen dit met een team van ergonomische specialisten en ontwerpers en designers. De Producten van Rollz zijn dan ook erg stijlvol en echt nederlands design. Rollz International heeft zich zelf de missie gegeven om mensen mensen van het leven te laten genieten. Ook wanneer door verschillende producten de bewegingsvrijheid minder is geworden. Dit met producten als de: Rollz Motion rollator en de Rollz Flex.

  Wij zijn officiële Rollz dealer en geautoriseerd partner van Rollz. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Roma Medical

  Roma Medical

  Roma Medical

  Roma Medical is een bedrijf dat oorspronkelijk komt uit Wales. Zij produceren een brede lijn aan zorghulpmiddelen. Roma Medical heeft verschillende modellen rollators, variërend van robuuste modellen tot design rollators.

  Wij zijn officiële Roma Medical dealer en geautoriseerd partner van Roma Medical. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • SALJOL

  SALJOL

  SALJOL brengt design hulpmiddelen op de markt voor zeer hoge kwaliteit. Zij hebben lichte carbon modellen of unieke binnen rollators en trippel stoelen. Wij zijn officiële dealer van SALJOL Saljol

 • Schlulte bv

  Schlulte bv

  Schulte BV rollators

  Schulte bv is een van oorsprong Nederlands bedrijf in orthopedische en revalidatie hulpmiddelen. Dit bedrijf biedt u een geselecteerd assortiment rollators van goede kwaliteit tegen een competitieve prijs. Hierdoor bent u verzekerd van een super prijs-kwaliteit verhouding. Naast hulpmiddelen biedt Schulte bv ook andere producten aan.

  Wij zijn officiële Schulte dealer en geautoriseerd partner van Schulte. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Secc
 • Sunrise Medical

  Sunrise Medical

  Sunrise Medical is een internationaal hoog gewaardeerd bedrijf dat oplossingen biedt aan zowel mensen met een functiebeperking en als aan ouderen, om hun onafhankelijkheid te vergroten. De zorg van de familie, therapeuten en verplegers willen zij gemakkelijker maken met hun producten. Sunrise Medical is ontstaan in de jaren '80 toen 3 rolstoelgebruikers elkaar leerde kennen in Noorwegen.

  Wij zijn officiële Sunrise Medical gemino dealer en geautoriseerd partner van Handicare gemino. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Thuasne

  Thuasne

  Thuasne Rollators de nummer 1 uit de kassa test

  Thuasne Nederland is een bedrijf die zich hard maakt om met zorgproducten het leven te verbeteren. Kwaliteit staat net zo hoog in het vaandal als effectiviteit en comfort. Hierdoor onderscheiden de Thuasne Rollators zich met de concurrenten. Zo is een van Thuasnes rollators door het televisie programma Kassa uitgeroepen tot beste koop. Een keus voor een van Thuasne's producten, is altijde de juiste. 

  Wij zijn officiële Thuasne dealer en geautoriseerd partner van Thuasne. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • TOPRO

  TOPRO

  TOPRO troja rollators

  Hier vindt u een ruime selectie hoogwaardige TOPRO rollators wanneer u zorg nodig hebt. Al deze producten worden in nauwe samenwerking met ergotherapeuten, fysiotherapeuten en designers ontwikkeld om producten te maken die de hoogste standaarden van kwaliteit waarborgen.
  Hiervoor biedt dit Noorse bedrijf u enkel producten van de hoogste kwaliteit waardoor u ontzorgd wordt. Wij zijn officiële TOPRO dealer en geautoriseerd partner van TOPRO Benelux. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires, onderdelen en onderhoudt voor u kunnen verzorgen.

 • Trionic

  Trionic

  Trionic is opgericht in 2006 en heeft de filosofie met de juiste motivatie en de juiste gereedschappen kan alles! Om dit waar te maken bedachten Stefan Kindber en Johan Kuikka De Trionic Walker.

  Wij zijn officiële Trionic dealer en geautoriseerd partner van Trionic. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Trust Care

  Trust Care

  Trust Care is een Zweeds bedrijf dat zijn zorgproducten over heel de wereld verkoopt. Trust Care richt zich op hoog design producten en hebben verschillende rollators een scootmobiel en douchkrukjes op de mark gebracht. Trust Care  is een van de leidende bedrijven als het gaat om het ontwerpen van innovatieve hulpmiddelen voor de ouderen. Trust Care concentreert zich op innovatie om aan de behoefte van een nieuwe generatie van gebruikers te voldoen. 

  Wij zijn officiële Trust Care dealer en geautoriseerd partner van Trust Care. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Uplivin

  Uplivin

  Uplivin Trive: een draagbare hoogwaardige rollator De Trive biedt draagbaarheid zonder in te leveren op stijl. Deze dubbel opvouwbare rollator is gemakkelijk mee te nemen en kan in kleine ruimtes worden opgeborgen. Verfijnd en toch betaalbaar, de Trive is een mobiliteitshulpmiddel waar je trots op kunt zijn. Wij zijn officiële dealer van Uplivin. Uplivin

 • Vermeiren

  Vermeiren

  Vermeiren is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van zorghulpmiddelen. Hun rollators en scootmobielen zijn internationaal bekend en naast de meer traditionele modellen hebben ze ook moderne modellen.

  Wij zijn officiële Vermeiren dealer en geautoriseerd partner van Vermeiren. Dit houdt in dat wij van rollators, scootmobielen accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.
 • Vitility

  Vitility

  Vitility


  Vitility is een bedrijf dat zich volledig richt op de zelfredzaamheid van mensen. Zij ontwikkelen producten om de dagelijkse routines zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarvoor hebben zij ook loophulpmiddelen ontwikkeld die u uw zelfstandigheid weer teruggeven.


  Wij zijn officiële Vitility dealer en geautoriseerd partner van Vitility. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • Volaris

  Volaris

  Volaris rollator


  Volaris rollators worden geproduceerd door het bedrijf Eurovema in Zweden. Zij ontwikkelen hun producten volgens de hoogste standaarden voor mobiliteits hulpmiddelen. Het gemeenschappelijke doel van de werknemers van Eurovema is om mobiliteit te creeëren door ergonomische producten te ontwikkelen.

  Wij zijn officiële Volaris dealer en geautoriseerd partner van Volaris. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

 • WheelzAhead

  WheelzAhead

  WheelzAhead rollator

  Wanneer u voor het eerst kennis maakt met de WheelzAhead rollator weet u het zeker: u heeft te doen met een speciale rollator. De WheelzAhead rollator is gemaakt met een vooruitstrevende blik op praktisch nut en veiligheid. De WheelzAhead rollator wordt met de grootste zorg doorontwikkeld en is een echt Nederlands product. Een waar stukje Hollands vakmanschap om trots op te zijn!

  Wij zijn officiële WheelzAhead dealer en geautoriseerd partner van WheelzAhead. Dit houdt in dat wij van rollators, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password