Carlett boodschappentrolleys


De boodschappentrolleys van Carlett zijn vrij nieuw op de markt, maar nu al een van de bekendere trolleys die er zijn. Niet alleen zijn ze trendy, maar de makers denken ook mee met de oudere mensen. Het aanbod van Carlett is erg gevarieerd en gericht op een grote doelgroep. Dit Spaanse merk is revolutionair met het remsysteem voor hun trolleys. Carlett ontwerpt ook trolleys met zitjes, die gericht zijn op extra comfort. In plaats van dat het een simpel zitje is, is het zitje zacht met een redelijke rugleuning. Onze specialisten weten zeker dat u met een Carlett boodschappentrolley altijd een betrouwbaar, trendy en revolutionair product in huis haalt. Wie wil dat nou niet?

Wij zijn officiële Carlett dealer en geautoriseerd partner van Carlett. Dit houdt in dat wij van modellen, accessoires en onderdelen voor u kunnen regelen.

De visie van Carlett: onze producten zijn duurzaam

Carlett-trolleys zijn een praktische manier om u te helpen bij duurzaam winkelen. 'Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevormd door een groep professionals met uitgebreide ervaring in de sector. We hebben dit project ontworpen in het kader van een samenleving die veranderingen in werkmodellen overweegt, zoals duurzaam consumentisme en het aanmoedigen van de lokale economie.

We willen een bijdrage leveren aan deze verandering. We weten dat kopen in onze buurt, in onze stad, in nabijgelegen winkels, het vinden van 0 km producten, biologische producten, onder andere, een duidelijke opwaartse trend is bij een bevolking die zich steeds meer bewust is van de zorg voor hun gezondheid en het milieu. Bij CARLETT willen we meedoen met deze trend en daarom hebben we een reeks producten ontwikkeld die deze levensstijl mogelijk maken en eraan bijdragen.'

Kleurrijke boodschappentrolleysin verschillende maten Het assortiment van Carlett bestaat uit een aantal boodschappentrolleys met ieder hun eigen kwaliteiten en in verschillende prijscategorieën. Zo is er keuze uit een fijne boodschappentrolley voor iedereen. De Carlett trolleys die wij verkopen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u het model én de kleur kiezen die het beste bij u passen. Welke trolley u ook kiest, er zit altijd 2 jaar garantie op. Zo kunt u heerlijk boodschappen doen zonder te tillen en te sjouwen.

Er zijn 9 producten.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password