Access


Access is een bedrijf uit Noorwegen dat gespecialiseerd is in rollators en liften. De rollators en liften worden over de hele wereld verkocht. De medewerkers van Access hebben allen professionele expertise en dit heeft zich geuit in het winnen van verschillende awards. De Active rollator heeft onder andere de consumententest in Zwitserland gewonnen in het jaar 2013. Ook won de rollator in 2007 de prestigieuze Award for Design Excellence door de Noorse Raad van Design. Active Access

Producten van Access

De Access Active rollator is gemaakt om elk terrein aan te kunnen. De extra grote, lekvrije banden zorgen voor een goede wendbaarheid, zodat u goed uit de voeten kunt. De remkabels zijn volledig weggewerkt in het frame, wat voorkomt dat u ergens achter kunt blijven haken. Zowel de handvatten als het zitje kunnen in hoogte aangepast worden. De rollator is gemakkelijk te transporteren door zijn lichte gewicht van 8.9 kilogram.


De Access Active rollator is uit te breiden met een solide ruggensteun en een stokkenhouder. Wanneer u accessoires wilt bestellen bij de Active rollator, is het u aan te raden om gebruik te maken van onze bundelvoordeel. Zo bespaart u vele euro's op uw bestelling. Het bundelvoordeel vindt u op deze pagina.

Er is 1 product.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password