Luggie scootmobiel

De Luggie scootmobiel weegt maar 25,4 kg en is makkelijk opvouwbaar. Hij haalt een maximumsnelheid van 6 km per uur en heeft een actieradius van 20 km. De Vermeiren Luggie kunt u in zeer korte tijd opvouwen en als een trolley achter u aan trekken. De accu kunt u eruit halen en makkelijk vervangen voor een extra grote actieradius. De besturing is simpel en eenvoudig.

Beschrijving

Besturing van de Luggie scootmobiel

De Luggie scootmobiel is een zeer compacte scootmobiel met een besturing die eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.
Hij heeft twee handvatten met fijne grip. U kunt met de hendels op het stuur gas geven en remmen.
De handvatten kunt u uitklappen door ze naar buiten te trekken. De snelheid van de scootmobiel kunt u bepalen door dit via een draaiknop op de zijkant van het stuur in te stellen.
De Luggie kunt u aanzetten door op een knopje onder het stuur te drukken. Op het stuur wordt de accucapaciteit aangegeven.

De zitting van de Luggie

Deze Luggie scootmobiel heeft een zitje zonder armleuningen, maar is stevig en stabiel. De rugsteun is in en uit te klappen. U kunt de stoel omhoog klappen door onder op de achterkant het rode handvat/ de knop in te drukken.

Accu eruit halen

De Luggie scootmobiel heeft een accu van 12 V 8,5 Ah met een vermogen van 70 W. De accu kunt u eruit halen, maar is ook op te laden in de scootmobiel. De accu kunt u er gemakkelijk in en uit klikken. Wilt u zeer lange stukken afleggen zonder te hoeven opladen? Dan zou u ook twee accu’s kunnen aanschaffen.

In- en uitklappen


De Luggie scootmobiel is uniek door zijn compactheid en inklapfunctie. Hij is zeer snel in en uit te klappen:

  1. U maakt eerst het stuur los.
  2. Daarna klikt u een hendel onder het frame los waardoor u de Luggie kunt uitklappen (op 4 wielen).
  3. Bij de achterkant drukt u op een knop om het zitje omhoog te trekken en klapt het zitje uit.
  4. Op de voetenplank klikt u dan nog twee hendels vast.

De Luggie scootmobiel is dan klaar voorgebruik. Tijdens het rijden kunt u het stuur naar beneden doen om zo makkelijk aan tafel te gaan zitten indien gewenst.

Transport wielen van de Luggie

Wanneer u de Luggie scootmobiel heeft ingeklapt dan kunt u hem achter u aan trekken net als bij een trolley of een klein koffertje. De wielen waar hij dan op rijdt zijn kleine rubberen wielen. U kunt ze vergelijken met wielen op skeelers.

De wielen

De Luggie scootmobiel is uitgerust met harde rubberen wielen. De soort banden zorgen ervoor dat er weinig wrijving plaatsvindt waardoor hij heel makkelijk stuurt. Door zijn harde banden rijdt hij wel wat stugger buiten.