lichtgewicht rolstoel

Een lichtgewicht rolstoel kenmerkt zich doordat hij minder dan 15 kilogram weegt. Het frame is gemaakt van aluminium waardoor hij ondanks zijn gewicht zeer stabiel en sterk is. Het lichtste model weegt slechts 9.3 kg! Door hun gewicht zijn deze modellen een stuk handzamer en gebruiksvriendelijker. Lichtgewicht rolstoelen wenden makkelijker en zijn daarnaast een stuk beter te transporteren in uw auto of met het Openbaar Vervoer. Heeft u hulp nodig tijdens he bestellen of wilt u één van onze adviseurs spreken? Dat kan via de telefoon: 073-3690304 of email: info@uw-rollator.nl, direct contact kan ook via onze chatbox.

Er zijn 23 producten.

Actieve filters

Voordelen lichtgewicht rolstoel

Het kiezen van een lichtgewicht rolstoel brengt een aantal voordelen met zich mee. Een lichtgewicht rolstoel is natuurlijk laag in gewicht, in onze webshop categoriseren wij rolstoelen tot vijftien kilogram als lichtgewicht rolstoelen. Een lichtgewicht rolstoel biedt voordelen voor de gebruiker, maar ook voor de begeleider. Voor de begeleider wordt het voortbewegen eenvoudiger. Er hoeft minder kracht te worden gebruikt en hij of zij zal daardoor minder snel vermoeid raken. Gaat het om een model waar de gebruiker zelf de rolstoel kan voortbewegen, heeft dat natuurlijk voordelen voor de armspieren van de gebruiker.

Licht van gewicht en makkelijk opvouwbaar

Onze lichtgewichte rolstoelen zijn ook gemakkelijk op te vouwen, en de wielen en voetsteunen zijn demontabel. Hierdoor zijn ze nog gemakkelijker voor transport. Zo kunt u gemakkelijk de rolstoel in de auto of trein tillen en transporteren. Met een lichtgewicht rolstoel bent u dus in het dagelijks gebruik voordelig af, maar ook als u een dagje uitgaat of een bezoekje brengt aan de familie. Moet u de rolstoel vaak verplaatsen? Dan gaat de keuze uit naar een lichtgewicht model.

Onze Travelite rolstoel is een echte transport rolstoel, een goede keuze voor als u vaak op reis gaat. Met slechts 9.3 kg in gewicht is dit ons lichtste model. De Travelite is tevens ook compact op te vouwen, dus voor transport is de rolstoel een uitstekende keuze. Deze lichtgewicht rolstoel vergroot uw mobiliteit tijdens dagjes uit.

Advies over uw lichtgewicht rolstoel

Ons assortiment lichtgewicht rolstoelen is breed, zo vindt u altijd een lichtgewicht rolstoel die bij u past. Bent u nog niet overtuigd of wilt u graag wat meer hulp en advies om erachter te komen of een lichtgewicht rolstoel voor u de juiste keuze is? Neem dan contact met ons op via de telefoon: 073-3690304 of email: info@uw-rollator.nl, direct contact kan ook via onze chatbox.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password