U bent hier: » KLANTENSERVICE » Experience winkel

Rollator Experience Winkel

 Wilt u graag persoonlijk geholpen worden en verschillende rollators uitgebreid proberen? Kom dan eens langs in de eerste Rollator Experience Winkel van Nederland. In onze Experience Winkel bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een uitgebreid aanbod van rollators uit te proberen. Hierbij zullen onze rollatorexperts u vakkundig van advies voorzien en met plezier u begeleiden bij uw aankoop.
    Rollator winkel in Den bosch


Wij zijn de grootste van Nederland geworden door ons hoog service niveau. Dit willen we, net zoals we dat online doen, ook in deze Experience Winkel aanbieden. Gewoon omdat er altijd iets van twijfel kan blijven bestaan en die willen we samen met u wegnemen. Wij hanteren ook hier de laagste prijsgarantie zoals in de webshop en u kunt tevens gebruik maken van onze unieke “huis aan huis reparatie- en onderhoudservice”.
In onze Rollator Experience Winkel kunt u de rollator meteen bestellen en wij zullen zorgen dat deze een dag later bij u thuis wordt afgeleverd. Ook modellen die we op voorraad hebben, kunt u meteen meenemen indien uw keuze daarop valt. Kom dus snel langs in onze Experience Winkel. U kunt meteen oefenen en de koffie staat klaar.

Kom snel langs in onze experience winkel. De koffie staat klaar.


Wij hebben de volgende rollators voor u klaar staan:

Vermeiren Ecolight rollator
Handicare Gemino 30
WheelzAhead TRACK 4.0 Handicare Gemino 60
WheelzAhead Indoor TOPRO Olympos Standaard
Trust Care Lets Fly TOPRO Troja 2G Standaard
Trust Care Lets Go Out TOPRO Troja Classic
Trust Care Lets Go Indoor Topro Odysse
Rehasense Server Thuasne New design rollator
Rehasense Server Comfort Vermeiren 286B
Rehasense Athlon    Rollz Motion
Rehasense Explorer Rollz Flex (handremmen)
Rehasense Navigator walker Drive Nitro M
Rehasense Pixel binnenrollator Drive Nitro M Carbon
Trionic Walker Handicare Gemino 60 walker
By Acre Ultralight Carbon Vermeiren Quava
SALJOL Carbon RollatorOpeningstijden:

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag:   09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag: 09:30 tot 17:00
Vrijdag:
09:30 tot 17:00
Zaterdag & zondag: Gesloten

Routebeschrijving
Vanuit de Zandzuigerstraat of de Diezekade draait u de Veemerktkade op. Wanneer u de Veemarktkade oprijdt laat u de Vrieskade rechts achter u. U rijdt in richting de Gruyterfabriek & Plantlab. Voor de bocht naar rechts bevinden zich een poort aan uw linker- & voorzijde. U rijdt naar de poort aan uw voorzijde en rijdt daarmee parkeerplaats P1 op. Bij het oprijden van de parkeerplaats ziet u het gebouw van Plantlab voor u (zie foto 1). U kunt het beste uw auto zo dicht mogelijk bij het eerste gebouw naast de parkeerplaats parkeren. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, ziet u aan de linkerzijde een kunstgrasveld op een binnenplaats. Volg het pad naast dit kunstgrasveld tot u halverwege het grasveld links van u een paal/intercom ziet bij een deur. Deze deur, ingang C, is waar u naar binnen kunt. Eenmaal binnen gaat u de eerste naar links. Aan het eind van deze gang bevindt zich een deur. Achter deze deur is de eerste winkel aan uw linkerkant uw bestemming. Dit is nummer 1019: Uw-zorgspecialist. Onze showroom is goed verlicht & de rollators zijn goed zichtbaar.

Welkom!
Mocht u er alsnog niet uitkomen, kunt u ons altijd bereiken via 073-369 03 04. Wij lopen u dan tegemoet. 

 

Contactadres
Uw zorgspecialist 
Veemarktkade 8 - Kamer 1019
5222 AE Den Bosch 
Nederland 
Telefoon: 073 - 369 03 04
Email: info@uw-zorgspecialist.nl 
Kvk-nummer: 51 72 21 78
BTW-nummer: NL850142283B01
IBAN: NL26ABNA0499932951

          
8.6 /10

Uw-Rollator.nl