U bent hier: » KLANTENSERVICE » Experience winkel

Rollator Experience Winkel

 Wilt u graag persoonlijk geholpen worden en verschillende rollators uitgebreid proberen? Kom dan eens langs in de eerste Rollator Experience Winkel van Nederland. In onze Experience Winkel bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een uitgebreid aanbod van rollators uit te proberen. Hierbij zullen onze rollatorexperts u vakkundig van advies voorzien en met plezier u begeleiden bij uw aankoop.
    Rollator winkel in Den bosch


Wij zijn de grootste van Nederland geworden door ons hoog service niveau. Dit willen we, net zoals we dat online doen, ook in deze Experience Winkel aanbieden. Gewoon omdat er altijd iets van twijfel kan blijven bestaan en die willen we samen met u wegnemen. Wij hanteren ook hier de laagste prijsgarantie zoals in de webshop en u kunt tevens gebruik maken van onze unieke “huis aan huis reparatie- en onderhoudservice”.
In onze Rollator Experience Winkel kunt u de rollator meteen bestellen en wij zullen zorgen dat deze een dag later bij u thuis wordt afgeleverd. Ook modellen die we op voorraad hebben, kunt u meteen meenemen indien uw keuze daarop valt. Kom dus snel langs in onze Experience Winkel. U kunt meteen oefenen en de koffie staat klaar.

Kom snel langs in onze experience winkel. De koffie staat klaar.


Wij hebben de volgende rollators voor u klaar staan:

Vermeiren Ecolight rollator
Handicare Gemino 30
WheelzAhead TRACK 4.0 Handicare Gemino 60
WheelzAhead Indoor TOPRO Olympos Standaard
Trust Care Lets Fly TOPRO Troja 2G Standaard
Trust Care Lets Go Out TOPRO Troja Classic
Trust Care Lets Go Indoor Topro Odysse
Rehasense Server Thuasne New design rollator
Rehasense Server Comfort Vermeiren 286B
Rehasense Athlon    Rollz Motion
Rehasense Explorer Rollz Flex (handremmen)
Rehasense Navigator walker Drive Nitro M
Rehasense Pixel binnenrollator Drive Nitro M Carbon
by ACRE Carbon UltralightOpeningstijden:

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag:   09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag: 09:30 tot 17:00
Vrijdag:
09:30 tot 17:00
Zaterdag & zondag: Gesloten


Routebeschrijving

Wanneer u de Veemarktkade oprijdt en aan de rechterkant de Vrieskade achter u laat rijdt u richting de Gruyterfabriek & Plantlab. Er bevindt zich een poort aan uw linker & voorzijde. U dient de parkeerplaats P1 op te rijden waar het gebouw van Plantlab gevestigd is (zie foto 1). Na dat u uw auto geparkeerd heeft, ziet u aan de linkerzijde een kunstgras veld op een binnenplaats. Halvewegen het kunstgrasveld is onze ingang. Op onderstaande foto staat de ingang aangegeven met een gele pijl icoontje. Eenmaal binnen gaat u de eerste naar links & bevindt zich achter de gangdeur uw-rollator aan de linkerzijde. Onze showroom is goed verlicht & de rollators zijn goed zichtbaar.
Mocht u er alsnog niet uitkomen, kunt u ons altijd bereiken via 073-369 03 04. Wij lopen u dan graag tegemoet.Contactadres
Uw zorgspecialist 
Veemarktkade 8 - Kamer 1019
5222 AE Den Bosch 
Nederland 
Telefoon: 073 - 369 03 04
Email: info@uw-zorgspecialist.nl 
Kvk-nummer: 51 72 21 78
BTW-nummer: NL850142283B01
IBAN: NL26ABNA0499932951

          
8.6 /10

Uw-Rollator.nl