U bent hier: » Contact

Contact opnemen?

Heeft u een vraag? Dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice helpt u graag verder. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot en met 17:00. Kijk eerst bij de meest gestelde vragen of uw vraag hier al wordt beantwoord.       

 

Klantenservice Uw Roillator

Wij zijn te bereiken via:

     Mail uw vraag naar onze klantenservice: info@uw-zorgspecialist.nl
  
Bel ons tijdens kantooruren op 073 - 369 03 04
  

Onze klantenservice beantwoordt uw vragen in de live chat -
U vindt het chatvenster rechtsonder in de hoek.

  
Stel uw vraag via Twitter, via @UwRollator
  
Stel uw vraag op de Uw Rollator Facebook-pagina

  

Experience Winkel


Op 2 April 2019 hebben wij een nieuwe grotere en verbeterde rollator experience winkel geopend in Vught. Hier kunt u, onder het genot van een kop koffie, een passende rollator uitzoeken. U ontvangt advies op maat van een van de aanwezige rollatorexperts en kunt alle modellen die u ziet staan testen, zowel binnen als buiten.

   uw-rollator-experience-winkelVoor meer informatie over onze experience winkel en welke rollator modellen u hier allemaal kunt uitproberen klikt u hier.
Wij heten u van harte welkom op ons nieuwe adres. Zie onderstaande routebeschrijving.

 

Openingstijden:

Momenteel zijn wij alleen op afspraak te bezoeken. Wij zorgen er dan voor dat u alleen in de winkel staat en wij alle tijd voor u hebben.
Bel of mail om een afspraak te maken.

Maandag 09:30 tot 17:00
Dinsdag:   09:30 tot 17:00
Woensdag 09:30 tot 17:00
Donderdag: 09:30 tot 17:00
Vrijdag: 09:30 tot 17:00 

Zaterdag & zondag:

 Gesloten


Routebeschrijving
Vanuit richting 's-Hertogenbosch op de A2: Volg de A2 richting Tilburg/Eindhoven en neem afslag 24 richting Vught/St. Michielsgestel. Sla na ongeveer 200 meter rechtsaf naar de Haldersebaan. Sla vervolgens linksaf naar de Glorieuxlaan. Blijf deze weg volgen met de bocht mee en ga rechtdoor in de Laagstraat. Ga in de Laagstraat rechtdoor over de rotonde en vervolg uw weg over de spoorlijn. Op de Wolfskamerweg gaat u op de rotonde rechtdoor en slaat u naar ongeveer 200 meter rechtsaf de Baarzenstraat in. U vindt Uw-Rollator halverwege de straat aan uw rechterzijde. 

 

Vanuit richting Eindhoven: Volg de A2 en neem afslag 24 richting Vught/St. Michielsgestel. Sla na ongeveer 200 meter rechtsaf naar de Haldersebaan. Sla vervolgens linksaf naar de Glorieuxlaan. Blijf deze weg volgen met de bocht mee en ga rechtdoor in de Laagstraat. Ga in de Laagstraat rechtdoor over de rotonde en vervolg uw weg over de spoorlijn. Op de Wolfskamerweg gaat u op de rotonde rechtdoor en slaat u naar ongeveer 200 meter rechtsaf de Baarzenstraat in. U vindt Uw-Rollator halverwege de straat aan uw rechterzijde. 

 

Vanuit Tilburg: Ga vanuit Tilburg naar de N65 richting 's-Hertogenbosch. Verlaat de N65 bij de afslag Vught-Zuid, rechtsaf de Vijverbosweg op. Volg de Vijverbosweg en ga rechtdoor op de rotonde richting de Wolfskamerweg. Na ongeveer 200 meter slaat u linksaf de Baarzenstraat in. U vindt Uw-Rollator halverwege de straat aan uw rechterzijde.  

 

U kunt zowel voor onze winkel gratis parkeren als achter de winkel. Als er aan de voorkant geen plaats is kunt u een stukje voorbij de winkel rijden en de eerste mogelijkheid rechts inslaan. U komt dan op een parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel uit. 

 

Welkom!
Mocht u er alsnog niet uitkomen, kunt u ons altijd bereiken via 073-369 03 04. Wij lopen u dan tegemoet. 

Contactadres
Uw-Rollator
Baarzenstraat 21
5262 GD Vught
Nederland 

Telefoon: 073 - 369 03 04
Email: info@uw-zorgspecialist.nl 
Kvk-nummer: 51 72 21 78
BTW-nummer: NL850142283B01
IBAN: NL26ABNA0499932951

          

Retouren
Op dit adres geen retouren! Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een ander adres. Neem hiervoor contact met ons op via Retourneren of via retour@uw-zorgspecialist.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw ordernummer.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl