U bent hier: » Bezorging

Verzendinformatie

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk afgehandeld en verstuurd. Normaal gesproken geldt dat u de volgende dag uw order in huis heeft. Per product is de actuele levertijd weergegeven.
Op de vooravond van u levering krijgt u een email met de Track en Track code van pakket.
Omdat wij soms ook afhankelijk zijn van partners en de postbezorger kan het gebeuren dat de levering op zich laat wachten. Mocht er vertraging zijn, hebben wij het voornemen om u hier tijdig en accuraat van op de hoogte te houden.

Voorraad

Uw-rollator.nl heeft een combinatie van eigen grote voorraad en verkoop die loopt via partners. Hierdoor kunnen de levertijden per product anders zijn. Het grooste gedeelte van onze producten hebben wij in eigenvoorraad en zelfs in onze Rollator Experience Winkel houden wij een kleine voorraad aan.

Levertijd

Per product staat de actuele levertijd weergegeven op onze website. Mocht er een vertraging zijn opgetreden dan hebben wij telefonisch en via de email contact met u op.

Verzending met PostNL, packs en DHL

Al onze eigen verzendingen worden verzorgd door PostNL en DHL. Verzending gebeurt onder normale pakketverzending en is standaard voorzien van Track & Trace. Wanneer uw pakket is aangeboden aan PostNL of DHL en ingescant zal automatisch de Track en Trace code naar u worden toegezonden in een speciale e-mail, waardoor u uw verzending kan volgen. Het kan voorkomen dat een partner gebruik maakt van een andere pakketdienst zonder Track & Trace.

 

8.6 /10

Uw-Rollator.nl