U bent hier: » KLANTENSERVICE » Bezorging

Verzendinformatie

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk afgehandeld en verstuurd. Normaal gesproken geldt dat u binnen 1 – 3 dagen uw order in huis heeft. Omdat wij soms ook afhankelijk zijn van partners en de postbezorger kan het gebeuren dat de levering op zich laat wachten. Mocht er vertraging zijn, hebben wij het voornemen om u hier tijdig en accuraat van op de hoogte te houden.

Voorraad

Uw-rollator.nl heeft een combinatie van eigen voorraad en verkoop die loopt via partners. Hierdoor kunnen de levertijden van onze producten fluctueren. Wij streven ernaar om onze klanten, onder voorbehoud, ten alle tijden de levertijd van de gekochte producten te laten weten. Wij hebben de ambitie om op korte termijn onze website uit te breiden met de actuele status van de voorraad.

Levertijd

Door de mix van eigen voorraad en partners kan de levertijd per product variëren. Hierdoor houden we een levertijd aan van 1-3 werkdagen na bestelling. Wij streven ernaar om u ten allen tijden op de hoogte te houden van de verwachte levertijd.

Verzending met PostNL

Al onze eigen verzendingen worden verzorgd door PostNL. Verzending gebeurt onder normale pakketverzending en is standaard voorzien van Track & Trace. Wanneer uw pakket is aangeboden aan PostNL zal deze code u worden toegezonden in een speciale e-mail, waardoor u uw verzending kan volgen. Het kan voorkomen dat een partner gebruik maakt van een andere pakketdienst zonder Track & Trace.

 

8.6 /10

Uw-Rollator.nl