Informatie over cookies
Alles accepteren

Kinderrollators

Kinder rollators

Wanneer uw kind niet zelfstandig kan lopen of minder mobiel is, wilt u betrouwbare en veilige producten in huis halen. Kinder rollators van topkwaliteit vindt u bij Uw-Rollator. Deze rollators zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, ergotherapeuten, ontwerpers en technici. Als ouder wilt u natuurlijk het beste voor uw kind. De mobiliteitsmiddelen voldoen stuk voor stuk aan alle veiligheidsnormen en hun design is geschikt voor een jeugdig publiek. 

Vind sneller wat je zoekt

Er is 1 product.

Actieve filters

Stabiele rollators voor kinderen en jongvolwassenen.

Bij Uw-Rollator streven wij ernaar om passende rollators aan te bieden voor iedere leeftijd, ook voor kinderen en jongvolwassenen. Onze kinder rollators stimuleren onafhankelijk bewegen, ondersteunen therapeutische oefeningen en verhogen de balans van uw kind. De rollators zijn ontwikkeld met de beste materialen en hebben een eigentijds design. 

Producteigenschappen

De kinder rollators in ons assortiment zijn allemaal in hoogte verstelbaar en kunnen meegroeien met uw kind of jongvolwassene. De meeste kinder rollators zijn tevens ook in meerdere maten verkrijgbaar, zodat u altijd een rollator kunt vinden met de goede afmetingen. Alle kinder rollators zijn lichtgewicht, zodat ze goed hanteerbaar zijn voor de kinderen.  

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password