inklapbare scootmobiel

Een inklapbare scootmobiel is ideaal voor u als u de scootmobiel mee wilt nemen op uitstapje in de auto of zelf op vakantie. Inklapbare scootmobiel of ook wel demontabele scootmobielen genoemd zijn modellen die in een aantal delen in- en uit elkaar kunnen worden gezet. Dit gaat met een kliksysteem en hiervoor is geen gereedschap nodig. De losse delen wegen vaak niet zoveel en daarom makkelijk te vervoeren

Filter

Toont alle 2 resultaten

✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Wat is een inklapbare scootmobiel?

Er zijn veel scootmobielen te verkrijgen en het kan hierdoor onduidelijk zijn welk model voor u geschikt is. Een inklapbare scootmobiel is een model om mee te nemen op een uitstapje of te gebruiken voor kleine stukjes. Inklapbare scootmobielen bestaan uit een aantal delen welke u in en uit elkaar kunt halen. De scootmobiel is hierdoor makkelijk te vervoeren worden en elk deel weegt niet veel.

Waarom een inklapbare (demontabele) scootmobiel?

Het voordeel van een inklapbare scootmobiel is dat hij delen bestaat die u los kunt klikken. De verschillende onderdelen zijn licht dus het vervoeren kost weinig moeite. Inklapbare scootmobielen zijn stabiel en hebben 3 of 4 wielen. Hij komt vaak in de volgende onderdelen: Mandje, de zitting, accu en de voorkant (met de twee voorwielen).
De inklapbare scootmobiel gaat makkelijk mee bij een uitstapje of op reis. U kunt erop vertrouwen dat hij u de hele dag zal ondersteunen.

Inklapbare(demontabele) scootmobiel of een opvouwbare scootmobiel?

Er zit een groot verschillen tussen een opvouwbare scootmobiel of een inklapbare (demontabele) scootmobiel.

  • Bij een opvouwbare scootmobiel kunt u de scootmobiel compleet opvouwen. Als u hem weer uitklapt dan is hij meteen te gebruiken. Dit in- en uitklappen gaan binnen een paar tellen. Wanneer u veel reist of de scootmobiel regelmatig in de auto mee wilt nemen is een opvouwbare scootmobiel aan te bevelen.
  • Bij een inklapbare (demontabele) scootmobiel kunt u de scootmobiel in een aantal delen uit en in elkaar zetten. Hiervoor is geen gereedschap nodig en gaat met een kliksysteem. De verschillende delen zijn vaak: de zitting, de accu, het mandje, de voorkant (met de twee wielen). De inklapbare (demontabele) scootmobiel kan dan in de losse delen worden vervoerd. Het kost wel wat meer tijd om de scootmobiel in- en uit elkaar te halen.
Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart