Inklapbare

Een inklapbare scootmobiel is ideaal voor u als u de scootmobiel mee wilt nemen op uitstapje in de auto of zelf op vakantie. Inklapbare scootmobiel of ook wel demontabele scootmobielen genoemd zijn modellen die in een aantal delen in- en uitelkaar kunnen worden gezet. Dit gaat met een kliksysteem en hiervoor is geen gereedschap nodig. De losse delen wegen vaak niet zoveel en daarom makkelijk te vervoeren. Als u hulp nodig heeft tijdens het bestellen of één van onze adviseurs wilt spreken dan kan dat via de telefoon: 073-3690304, email: info@uw-rollator.nl of direct contact via onze chatbox.

Er zijn 4 producten.

Actieve filters

Inklapbare scootmobielen

Er zijn veel scootmobielen te verkrijgen en het kan hierdoor onduidelijk zijn welk model voor u geschikt is. Een inklapbare scootmobiel is een model om mee te nemen op een uitstapje of te gebruiken voor kleine stukjes. Inklapbare scootmobielen bestaan uit een aantal delen welke u in en uitelkaar kunt halen. De scootmobiel is hierdoor makkelijk te vervoeren worden en elk deel weegt niet veel.

Inklapbare scootmobielen


Waarom een inklapbare (demontabele) scootmobiel?

Het voordeel van een inklapbare scootmobiel is dat hij delen bestaat die u los kunt klikken. De verschillende onderdelen zijn licht dus het vervoeren kost weinig moeite. Inklapbare scootmobielen zijn stabiel en hebben 3 of 4 wielen. Hij komt vaak in de volgende onderdelen: Mandje, de zitting, accu en de voorkant (met de twee voorwielen). 
De inklapbare scootmobiel gaat makkelijk mee bij een uitstapje of op reis. U kunt erop vertrouwen dat hij u de hele dag zal ondersteuen.

Inklapbare(demontabele) scootmobiel of een ovouwbare scootmobiel?

Er zit een groot verschillen tussen een opvouwbare scootmobiel of een inklapbare (demontabele) scootmobiel.

  • Bij een opvouwbare scootmobiel kunt u de scootobiel compleet opvouwen. Als u hem weer uitklapt dan is hij meteen te gebruiken. Dit in- en uitklappen gaan binnen een paar tellen. Wanneer u veel reist of de scootmobiel regelmatig in de auto mee wilt nemen is een opvouwbare scootmobiel aan te bevelen.
  • Bij een inklapbare (demontabele) scootmobiel kunt u de scootmobiel in een aantal delen uit en inelkaar zetten. Hiervoor is geen gereedschap nodig en gaat met een kliksysteem. De verschillende delen zijn vaak: de zitting, de accu, het mandje, de voorkant (met de twee wielen). De inklapbare (demontabele) scootmobiel kan dan in de losse delen worden vervoerd. Het kost wel wat meer tijd om de scootmobiel in- en uitelkaar te halen.

Inklapbare scootmobiel uitproberen of testen

Binnen de inklapbare scootmobielen zit veel verschil. Wij raden u dus altijd aan om ze eerst zelf uit te proberen voordat u er eentje koopt. Bij ons kunt u zonder afspraak langskomen om alle modellen te test en goed (ook buiten) uit te proberen in onze experience winkel. Onze productspecialisten zullen u alles uitleggen en goed begeleiden.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password