Handbewogen rolstoel

Bent u opzoek naar een handbewogen rolstoel? Dan bent u bij Uw-Rollator.nl aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan handbewogen rolstoelen. Zo vindt u altijd een rolstoel die aan uw eisen voldoet. Onze handige filterfunctie helpt u bij het kiezen van uw rolstoel. Heeft u echter toch nog hulp nodig bij het bestellen van een rolstoel of wilt u één van onze adviseurs spreken? Neem dan contact met ons op via de telefoon: 073-3690304, email: info@uw-rollator.nl, of via onze chatbox.

Er zijn 67 producten.

Actieve filters

Handbewogen rolstoel

Bent u opzoek naar een handbewogen rolstoel? Dan bent u bij Uw-Rollator.nl aan het juiste adres! Met een breed assortiment aan handbewogen rolstoelen vindt u altijd een rolstoel die aan uw eisen voldoet. Bij een handbewogen rolstoel wordt de stoel voortbewogen door de gebruiker zelf of door een begeleider. Een handbewogen rolstoel is een uitstekende keuze als u zichzelf nog zelfstandig kan voortbewegen.Verschil tussen handbewogen- en duwrolstoel

Een handbewogen rolstoel wordt ook wel standaard rolstoel genoemd en wordt vaak met een duwrolstoel door elkaar gehaald. Een duwrolstoel kan echter, zoals de naam al aangeeft, alleen voortbewogen worden door een tweede persoon, terwijl een handbewogen rolstoel ook zelf voortbewogen kan worden. Het zelf voortbewegen van een handbewogen rolstoel kan door middel van de hoepels om de achterwielen. Een duwrolstoel heeft vaak kleine achterwielen.Wanneer kiest u voor een handbewogen rolstoel?

Wanneer u meer moeite krijgt met het lopen van langere afstanden of minder lang kan staan biedt een rolstoel een goede uitkomst. Met een handbewogen rolstoel is het mogelijk om zelfstandig voort te bewegen door middel van de hoepels om de achterwielen. Tevens kunt u ook voortgeduwd worden door een begeleider. Dit is erg handig wanneer u weinig kracht heeft in de armen. Een handbewogen rolstoel is vaak erg comfortabel en wordt aangemeten zodat de stoel uw voldoende ondersteuning biedt. Een handbewogen rolstoel is daarom aan te raden voor dagelijks en intensief gebruik.Bij Uw-Rollator.nl bieden wij een ruim assortiment aan handbewogen rolstoelen. Zo vindt u altijd een rolstoel die aan uw wensen voldoet. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder bij het kopen van uw handbewogen rolstoel. U kan contact met ons opnemen via de telefoon: 073-3690304, email: info@uw-rollator.nl of via onze chatbox.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password