Gemino 60

 329,00

De Sunrise Medical Gemino 60 in de kleur Zilvergrijs is een lichtgewicht rollator die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Hij is speciaal ontwikkeld om op elk terrein uit de voeten te kunnen. Zowel drempels in het huis als wandelen in het bos zijn geen probleem voor deze rollator. Het is een echte alleskunner!

Beschrijving

Stabiliteit en materialen

Dit is een van de rollators die is ontwikkeld voor mensen met een actievere levensstijl. Hij rijdt erg stabiel door zijn aluminium frame en bredere, langere constructie. Desondanks blijft de rollator goed wendbaar. Deze rollator  biedt u maximaal comfort, is lichtgewicht, maar zeer stevig.

Handvatten

De ergonomisch gevormde handvatten zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Daarnaast liggen de handvatten ook erg prettig in de hand en geven u een goede grip.

Remmen
Met zijn eenvoudig te bedienen handremmen is de rollator veilig in gebruik. Ze remmen licht, waardoor er dus weinig kracht voor nodig is.

De remhendels hebben twee standen: wanneer u in de hendel knijpt, remt u en wanneer u de hendel naar beneden drukt zet u hem op de parkeerstand. Zo kunt u veilig plaatsnemen op het zitje, zonder dat de rollator van u wegrijdt.

In- en uitklappen
De rollator heeft een uniek en gemakkelijk systeem voor het dichtvouwen van de rollator. Als hij ingevouwen is kan hij gemakkelijk mee worden genomen in de auto of trein.

U kunt de rollator met 1 hand in de breedte inklappen. Dit doet u door de lus op het zitje omhoog te trekken. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in. De handremmen gaan automatisch weer terug in de gekozen positie. Voorkeurspositie kan d.m.v. de memory functie eenvoudig worden ingesteld.

In hoogte verstellen
Door de clips aan de zijkant is de rollator gemakkelijk in de juiste hoogte te verstellen die past bij uw lengte. Het verstellen gaat door middel van een hendel aan de zijkant van het frame.

Na het inklappen weet de rollator zich automatisch weer aan uw hoogte aan te passen door middel van de handige memory functie.

De wielen
Deze rollator is erg wendbaar en stuurt heel licht. Dit komt niet alleen door het frame en de bouw, maar zeker ook door de wielen.

Dit model heeft extra grote en zachte wielen, zodat hij moeiteloos elk obstakel en terrein aankan. Deze wielen zijn lek- en onderhoudsvrij. Deze rollator is de ideale rollator als u van boswandelingen houdt. Door zijn breedte heeft hij een grotere zitting en meer loopruimte.

Extra informatie

Afmetingen

74 cm x 64 cm x 76 – 95 cm (LxBxH)

Gewicht

10 KG

Kleur

Zilver

Materiaal

Aluminium (lichtgewicht)

Merk

Gemino

GezondheidGezondheid