Wat houdt een reparatie bij uw-rollator.nl?


Rollator reparatie in Nederland en België


Let op: Wij kunnen reparaties alleen uitvoeren bij klanten die het product bij ons hebben gekocht. Dit hebben wij helaas moeten doorvoeren omdat er erg veel aanvragen binnen kwamen van mensen die benadeeld waren door het bedrijf of internetwinkel waar ze het product hadden gekocht, nadat hij kapot was gegaan. Wij bieden de onderhoud en reparatie service puur aan als ondersteunende dienst en niet commercieel.

Na jaren van intensief gebruik van een rollator of boodschappentrolley kan het voorkomen dat iets gerepareerd dient te worden. Grote reparaties kunt u vaak wel voorkomen door jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bij ons kunt u dan gebruik maken van een aan-huis reparatieservice. Dit kan door onze lokale servicepartners of bij ons in de Experience Winkel. Wij kunnen op de volgende manier reparaties aan uw model uitvoeren:

Aan huis uitvoeren van reparaties door heel Nederland (in samenwerking met servicepartners)

Wij hebben een samenwerkingsverband gesloten met servicepartners om kleine reparaties voor uw rollator maar ook boodschappentrolley te kunnen aanbieden. De servicepartners komt met de mobiele werkplaats voor rollatorreparatie- en onderhoud naar u toe, dit bespaart u veel tijd en moeite. Alle monteurs zijn Innovam-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid voor de uitvoering van adequate service aan uw fiets, rollator of rolstoel. De monteur komt langs bij u thuis met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats die voorzien is van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om uw rollator te repareren. Servicepartners heeft geen nieuwe onderdelen van alle modellen deze kunnen wij dan eerst moeten leveren. Mocht de reparatie zeer ingrijpend zijn of dat er een specifiek onderdeel voor nodig is dan laten wij het product vaak ophalen of opsturen zodat een specialist van het merk de reparatie uitvoert.

Reparatie bij een servicepartner in de buurt.

In de samenwerking met servicepartners zitten zijn er ook vaste servicelocatie waar u terecht kunt voor een reparatie. Dit zijn bedrijven en partijen in Nederland en België die zich bij Uw-rollator hebben aangesloten om reparaties uit te voeren. Dit zijn vaak fietsenmakers, klusbedrijven of technische reparatie bedrijven maar u naar toe kunt gaan via ons. Mocht er een speciaal onderdeel nodig zijn dan zullen wij dat leveren.

Onderhoudsbeurt in onze Experience Winkel.

In de Experience Winkel kunt u natuurlijk ook terecht voor reparaties of wij brengen hem voor u weg naar een reparatie partner in de buurt.

Na de garantieperiode kunnen wij dit blijven uit voeren voor u.

Mocht de garantieperiode al zijn verlopen is dit natuurlijk geen enkel probleem. U kunt gewoon van al onze diensten gebruik blijven maken.

Welke reparaties aan huis kan een servicepartners uitvoeren?

 • Afstellen van remkabels Repareren/vervangen onderdelen
 • Remkabels installeren die buiten het frame lopen.
 • Vervangen van onderdelen bij traditionele modellen
 • Accessoires erop monteren
 • Moeren en bouten afdraaien
 • En nog veel meer

Welke reparaties worden uitgevoerd door Uw-rollator of leverancier/fabrikant?

 • Alle problemen kort na levering (product wordt vervangen of opgehaald en gerepareerd)
 • Remkabels die in het frame zitten Reparaties waarbij de oorzaak/probleem niet duidelijk is. (tijdelijk vervangend model mogelijk)
 • Reparatie waar specialistische kennis voor nodig is. (tijdelijk vervangend model mogelijk)
 • Reparaties die vallen onder de garanties (tijdelijk vervangend model mogelijk)
 • En nog veel meer

Hoe vraag ik een reparatie aan? 


U kunt via onze klantenservice een reparatie aanvragen of het afspraak formulier invullen. Belangrijk is wanneer u de rollator bij ons heeft gekocht dat u het factuurnummer meestuurt. Wij kunnen dan kijken of de onderdelen van de reparatie binnen de garantie vallen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password