Wat houdt een onderhoudsbeurt in?


Onderhoudsbeurt rollator, boodschappentrolleys, rolstoelen en scootmobielen

Uw-Rollator.nl streeft ernaar om de hoogst mogelijke service te bieden aan haar consumenten. Het geeft ons maar vooral u een prettiger en veiliger gevoel als u met een rollator, boodschappentrolley, rolstoel of scootmobiel op pad bent welke goed onderhouden is. Wij bevelen u dan ook aan om uw rollator, rolstoel of scootmobiel ieder jaar compleet na te laten kijken. Zo kunnen problemen of gebreken in een vroeg stadium worden gesignaleerd, voordat er echt iets mis kan gaan. Wij kunnen een onderhoudsbeurt voor u uitvoeren op een van de volgende manieren:

Aan huis uitvoeren van onderhoudsbeurten door heel Nederland (in samenwerking met servicepartners)

Wij hebben met verschillende serviceorganisaties samenwerkingsverband gesloten om een onderhoudsbeurt bij uw rollator, rolstoel of scootmobiel te kunnen uitvoeren. Dien ik dan niet zelf naar de Experience Winkel te komen? Nee, zij komt naar u toe en kijkt de rollator, rolstoel of scootmobiel bij u thuis na. Met behulp van hun mobiele werkplaats voor de reparatie- en onderhoud kunnen ze gemakkelijk naar u toe komen, dit bespaart u veel tijd en moeite. Alle monteurs zijn Innovam-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid voor de uitvoering van adequate service aan uw scootmobiel, rollator of rolstoel. De monteur komt bij u langs met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats. De is voorzien van alle moderne gereedschappen die nodig zijn om uw rollator te goed te onderhouden en repareren. Bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt van een scootmobiel zal deze bij u thuis worden opgehaald. Een onderhoudsbeurt van een scootmobiel is een te ingewikkeld en tijdsintensief dat dit bij u thuis of aan de deur kan worden gedaan. Gemiddeld bent u de scootmobiel dan een weekje kwijt waarna hij weer thuis zal worden afgeleverd. In de tussen tijd kunt u gebruikmaken van een tijdelijke scootmobiel.

Onderhoudsbeurt bij een servicepartner in de buurt

Door de samenwerking met serviceorganisaties en andere lokale partners zijn er veel vaste servicelocaties waar u bij terecht kunt voor een onderhoudsbeurt. En dan ook nog een bij u in de buurt! Dit zijn betrouwbare partners in Nederland en België die zich bij Uw-Rollator.nl hebben aangesloten. Dit zijn vaak fietsenmakers, klusbedrijven of technische/specialistische reparateurs waar via ons altijd bij terecht kunt.


Onderhoudsbeurt in onze Experience Winkel


In de Experience Winkel kunt u natuurlijk ook terecht voor een onderhoudsbeurt. Een van onze werknemers controleert uw rollator, trolley, rolstoel dan direct in de winkel. Bij een scootmobiel kunt u het beste van te voren bellen dan kunnen wij een inschatting maken of de reparatie ter plekke kan worden gedaan of dat er een afspraak voor moet worden gemaakt.

Zelfs na de garantieperiode kunt u nog bij ons terecht voor een onderhoudscontrole!

Mocht de garantieperiode verlopen zijn, kunt u nog steeds bij ons terecht voor de controle van uw rollator, rolstoel, boodschappentrolley of scootmobiel. Wij lopen de onderhoudsbeurt dan met u door en bespreken daarna hoe we de eventuele reparatie verder in gang zullen zetten.

Waaruit bestaat o.a. een onderhoudsbeurt bij Uw-Rollator.nl? • De remmen worden gecontroleerd;
 • De remkabels worden nagekeken;
 • De remblokjes worden getest;
 • Eventuele gebreken aan het frame worden gecontroleerd;
 • De wielen worden gecontroleerd op het soepel draaien ervan;
 • Viezigheid tussen de draaiassen wordt gecontroleerd;
 • Het inklapmechanisme wordt gecontroleerd;
 • De grip en stabiliteit van de handvatten wordt nagekeken;
 • De stevigheid en vastheid van het zitje en de ruggensteun wordt getest;
 • Controle op alle bouten en moeren.
 • Elektro wordt getest

Hoe vraag ik een onderhoudsbeurt aan?


Let op: Wij kunnen de onderhoudsbeurt alleen aanbieden aan klanten die het desbetreffende product bij ons hebben gekocht. Dit heeft Uw-rollator.nl helaas moeten doorvoeren aangezien wij vaak de vraag kregen of wij wél een onderhoudscontrole of reparatie aanboden na de aankoop van een product, dit gebeurt jammer genoeg dus niet bij alle bedrijven of internetwinkels. Uw-rollator geeft de onderhoud en reparatieservice puur als extra dienst voor haar klanten. Wij willen namelijk de beste service voor onze klanten en dit vertrouwen ook uitstralen.

U kunt via onze klantenservice een reparatie aanvragen of het afspraak formulier invullen. Belangrijk is wanneer u de rollator bij ons heeft gekocht, dat u tevens het factuurnummer meestuurt. Wij kunnen dan kijken welk servicepakket u heeft toegevoegd.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password