Garantie op producten van uw-rollator.nl


Garantie op rollators, rolstoelen, scootmobielen en boodschappentrolleys

Als u een product koopt bij Uw-Rollator.nl krijgt u natuurlijk net als bij uw lokale thuiszorgwinkel de volledige garantie. De duur van de garantie verschilt per merk en staat op elke productpagina aangegeven. U ontvangt op de aankopen de wettelijke garantie. De wettelijke garantie zegt dat het product moet voldoen aan wat u als consument redelijkerwijs van het product mag verwachten. Daarnaast geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Dit kan per merk verschilllen en deze hebben wij vermeld op elke productpagina, zodat u dit per model en merk kunt zien. Wij volgen bij het bepalen van de garantie de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikanten van de producten. Door onze grote inkoop staan wij op zeer goede voet met leverancier en fabriekanten waardoor de garantie afhandeling snel en goed verloopt. Aan garantie zitten altijd wel enkele voorwaarden verbonden die u rustig kunt te lezen op deze pagina. Heeft u toch nog vragen over de garantie horen wij het natuurlijk graag.

Informatie over garantie op rollators, boodschappentrolleys. rolstoelen en scootmobielen


Wij zullen hieronder een samenvatting maken van de algemene garantie richtlijnen. Voor een gedetailleerd overzicht van deze richtlijnen kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende leverancier of op hun website kijken.

Frame en vaste onderdelen


Op het frame en de grote onderdelen zit tussen de 1 en 7 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.

Slijtage onderhevige onderdelen


Op de onderdelen die aan slijtage zijn onderheven zit vaak geen garantie of een garantietermijn van maximaal 60 dagen. Onder deze onderdelen vallen o.a.: remblokken, remkabels, wielen, zitting en handgrepen. Op deze zit een korte garantieperiode, omdat ze aan gebruik onderhevig zijn. Wij zullen deze aanvragen ook na de garantieperiode altijd met in behandeling nemen en in redelijkheid behandelen. In dit soort gevallen, vooral kort na de garantieperiode, kaarten wij dit altijd aan bij de leverancier of fabrikant; vaak met succes. Mocht er in de garantieperiode een onderdeel kapot zijn dan zal deze onder garantie naar u worden opgestuurd.

Accessoires

Op accessoires zit een garantie termijn van tussen de 1 en 2 jaar.

Garantievoorwaarden

De garantie behouden

  1. De garantie op onze producten geldt alleen voor de eerste eigenaar en komt te vervallen wanneer het product wordt doorverkocht of -gegeven.
  2. Het product dient goed onderhouden en gecontroleerd te worden vooral bij dagelijksgebruik.
  3. Klimatologische invloeden op bijvoorbeeld lak, corrosie en/of roestvorming moeten voorkomen worden. Door het product goed schoon en droog te maken na gebruik. Plus op te bergen op een vocht vrije plek.


In alle gevallen is te fabrikant de partij die beoordeelt of een reparatie, vernieuwing of nieuwe onderdelen opsturen valt onder de garantie en niet Uw-Rollator.nl. Wij streven er wel naar om alle kwestie in positieve zin voor onze klanten te regelen.
De garantie komt in alle gevallen te vervallen indien er schade is ontstaan door incorrect gebruik, een ongeval of transport schade. Om u nog meer te ontlasten bieden wij aan onze klanten verschillende mogelijkheden van reparatie. Zowel binnen als buiten de garantieperiode.

Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of het afspraak formulier invullen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password