Tarieven


Tarieven


Hieronder kunt u de tarieven vinden van een onderhoudsbeurt of een reparatie. Let op! Onze onderhouds- en reparatieservice is exclusief voor onze klanten! Bij een aantal modellen op onze webshop zit het gratis compleet servicepakket al ingebrepen. Mocht dit niet het geval zijn kunt u hem altijd los aanvragen.


Onderhoudsbeurt


Wij kunnen al onze modellen van een onderhoudsbeurt voorzien. Wanneer u het onderhoudsbeurt aanvraag formulier invult dan nemen contact met u op. In dit gesprek zullen zij alles met u door te spreken. Het aanvraag formulier kunt u hier vinden.

Type

Inclusief 

Prijs ongeveer  

excl. BTW

 

   
Rollator  arbeid, administratiekosten, ophalen en afleveren  €42,00  
Boodschappentrolleyarbeid, administratiekosten, ophalen en afleveren€32,00
Scootmobielarbeid, administratiekosten, ophalen en afleveren€148,00

Reparaties


Mocht er iets mis zijn met u rollator kunt u dit bij ons of via ons laten repareren. U kunt een afspraak maken met bij ons voor een reparatie. Hiervoor kunt u het reparatie aanvraag formulier invullen op onze website. Wanneer u het reparatie aanvraag formulier invult dan nemen wij contact met u op. In dit gesprek zullen zij alles met u door te spreken. Het is voor ons moeilijk op de reparatie kosten op voorhand hier neer te zetten maar proberen u met onderstaand overzicht u een schatting ex onderdelen te geven.

Type

Inclusief 

Prijs ongeveer  

excl. BTW

 

   
Rollator  arbeid, administratiekosten, ophalen en afleveren  €52,00  
Boodschappentrolleyarbeid, administratiekosten, ophalen en afleveren€42,00
ScootmobielVoorrijkosten€79,00
ScootmobielArbeid per uur€69,00

Heeft u vragen over de tarieven of dat uw reparatie binnen de garantie valt? U kunt altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password