Laagste prijsgarantie


Als u bij ons een rollator koopt betaalt u nooit te veel. Wij vinden het belangrijk dat u het beste hulpmiddel op de markt kunt kopen. Mede doordat verschillende hulpmiddelen niet meer vallen in de basisverzekering moet u deze kosten uit eigen portemonnee betalen. Hierom staan wij voor lage prijzen voor u, onze klant. 

De prijzen op uw-rollator.nl

Wij controleren wekelijks al onze concurrenten op hun verkoopprijzen om deze aan te passen aan het laagste niveau. Het kan hierbij voorkomen dat wij sommige prijzen over het hoofd zien of niet hebben gevonden. Als u een rollator bij een concurrent goedkoper aantreft horen wij dat graag en doen wij u dezelfde aanbieding als onze concurrent. Als u een rollator koopt via Uw Rollator zitten daar veel voordelen bij zoals een kundige klantenserivce, op maat gemaakt advies, uitgebreide productinformatie, wordt hij gratis bezorgd en kan hij tot 30 dagen na aankoop gratis retour worden gezonden in het geval dat hij toch niet bevalt. Mocht er iets stuk gaan aan u rollator staan wij ook altijd voor u klaar. 

U kunt opverschillende manier contact met ons opnemen:

1. Via onze chatbox rechtsonder in uw beeldscherm
2. Via de telefoon: 073 - 369 03 04
3. Via een mailtje naar: Info@uw-zorgspecialist.nl

Uw-zorgspecialist prijsvoorwaarden

1. Het moet gaan om hetzelfde artikel (EAN nummers moeten overeenkomen)
2. Het artikel moet bij de concurrent direct leverbaar zijn en in nieuwstaat zijn. (geen groepdeals)
3. De prijs moet duidelijk zijn weergegeven en een all-in prijs zijn (inclusief BTW, bezorging en gratis retour)
4. Gaat het om een actieprijs met speciale voorwaarden dan mag Uw Zorgspecialist dezelfde voorwaarden hanteren voor levering.
5. Mocht de prijsstelling onze nodige marges niet kunnen halen, hoeven wij het product niet te leveren.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password