Contact opnemen?


Heeft u een vraag? Dan staan wij u graag te woord. Onze klantenservice helpt u graag verder. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot en met 17:00. Kijk eerst bij de meest gestelde vragen of uw vraag hier al wordt beantwoord.
Klantenservice Uw Rollator
Mail uw vraag naar onze klantenservice: info@uw-rollator.nl
Bel ons tijdens openingstijden op 073 - 369 03 04
Onze klantenservice beantwoordt uw vragen in de live chat - U vindt het chatvenster rechtsonder in de hoek.
Stel uw vraag via Twitter, via @UwRollator
Stel uw vraag op de Uw Rollator Facebook-pagina


Experience Winkel

Wij hebben in Vught een unieke experience winkel geopend. Hier kunt u, onder het genot van een kop koffie, meer dan 35 verschillende rollators uitproberen en buiten testen. Wij hebben hier ook een groot aanbod aan opvouwbare scootmobielen, rolstoelen en boodschappentroleysU ontvangt advies op maat van een van de aanwezige rollatorexperts en kunt alle modellen die u ziet staan testen, zowel binnen als buiten.


Voor meer informatie over onze experience winkel en welke rollator modellen u hier allemaal kunt uitproberen klikt u hier. Wij heten u van harte welkom op ons nieuwe adres. Zie onderstaande routebeschrijving.

Openingstijden:

In verband met de geldende coronamaatregelen zijn wij momenteel alleen open op afspraak. 

Wilt u langskomen? Maak dan direct een afspraak. 

Maandag10:00 tot 16:00 - Op afspraak
Dinsdag10:00 tot 16:00 - Op afspraak
Woensdag10:00 tot 16:00 - Op afspraak
Donderdag10:00 tot 16:00 - Op afspraak
Vrijdag10:00 tot 16:00 - Op afspraak
Zaterdag10:00 tot 16:00 - Op afspraak
Zondag12:00 tot 17:00 - Op afspraak

Routebeschrijving

Vanuit richting 's-Hertogenbosch op de A2: Volg de A2 richting Tilburg/Eindhoven en neem afslag 24 richting Vught/St. Michielsgestel. Sla na ongeveer 200 meter rechtsaf naar de Haldersebaan. Sla vervolgens linksaf naar de Glorieuxlaan. Blijf deze weg volgen met de bocht mee en ga rechtdoor in de Laagstraat. Ga in de Laagstraat rechtdoor over de rotonde en vervolg uw weg over de spoorlijn. Op de Wolfskamerweg gaat u op de rotonde rechtdoor en slaat u naar ongeveer 200 meter rechtsaf de Baarzenstraat in. U vindt Uw-Rollator halverwege de straat aan uw rechterzijde.

Vanuit richting Eindhoven: Volg de A2 en neem afslag 24 richting Vught/St. Michielsgestel. Sla na ongeveer 200 meter rechtsaf naar de Haldersebaan. Sla vervolgens linksaf naar de Glorieuxlaan. Blijf deze weg volgen met de bocht mee en ga rechtdoor in de Laagstraat. Ga in de Laagstraat rechtdoor over de rotonde en vervolg uw weg over de spoorlijn. Op de Wolfskamerweg gaat u op de rotonde rechtdoor en slaat u naar ongeveer 200 meter rechtsaf de Baarzenstraat in. U vindt Uw-Rollator halverwege de straat aan uw rechterzijde.

Vanuit Tilburg: Ga vanuit Tilburg naar de N65 richting 's-Hertogenbosch. Verlaat de N65 bij de afslag Vught-Zuid, rechtsaf de Vijverbosweg op. Volg de Vijverbosweg en ga rechtdoor op de rotonde richting de Wolfskamerweg. Na ongeveer 200 meter slaat u linksaf de Baarzenstraat in. U vindt Uw-Rollator halverwege de straat aan uw rechterzijde. U kunt zowel voor onze winkel gratis parkeren als achter de winkel. Als er aan de voorkant geen plaats is kunt u een stukje voorbij de winkel rijden en de eerste mogelijkheid rechts inslaan. U komt dan op een parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel uit.

Mocht u er alsnog niet uitkomen, kunt u ons altijd bereiken via 073-369 03 04. Wij lopen u dan tegemoet.

Contactadres

Uw-Rollator
Baarzenstraat 21
5262 GD Vught
Nederland

Telefoon: 073 - 369 03 04
Email: info@uw-rollator.nl
Kvk-nummer: 51 72 21 78

BTW-nummer: NL850142283B01
IBAN: NL26ABNA0499932951


Retouren

Op dit adres geen retouren! Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een ander adres. Log in of maak een account aan om uw retour aan te melden. Contact opnemen over een retour kunt u doen via retour@uw-rollator.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw ordernummer.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password