Bezorging


Verzendinformatie

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk afgehandeld en verstuurd. Normaal gesproken geldt dat u de volgende dag uw order in huis heeft. Per product is de actuele levertijd weergegeven. Op de vooravond van uw levering krijgt u een email met de Track en Track code van pakket. Omdat wij soms ook afhankelijk zijn van partners en de postbezorger kan het gebeuren dat de levering op zich laat wachten. Mocht er vertraging zijn, hebben wij het voornemen om u hier tijdig en accuraat van op de hoogte te houden. 

Voorraad

Uw-rollator.nl heeft een combinatie van eigen grote voorraad en verkoop die loopt via partners. Hierdoor kunnen de levertijden per product anders zijn. Het grooste gedeelte van onze producten hebben wij in eigen voorraad, waardoor we de meest populaire modellen zo snel mogelijk kunnen leveren. Levertijd Per product staat de actuele levertijd weergegeven op onze website. Mocht er een vertraging zijn opgetreden, dan pogen wij tijdig telefonisch en/of via de e-mail contact met u op te nemen.


Verzending met PostNL, Packs en DHL

Al onze eigen verzendingen worden verzorgd door DHL en PostNL. Verzending gebeurt via het zakelijke pakketcircuit en is standaard voorzien van Track & Trace. Wanneer uw pakket is aangeboden aan PostNL of DHL, wordt deze ingescand en zal automatisch de Track & Trace code naar u worden toegezonden in een speciale e-mail, waardoor u uw verzending kan volgen. Het kan voorkomen dat een partner gebruik maakt van een andere pakketdienst zonder Track & Trace, zoals Packs of Transmission. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password