Veilig betalen


Op Uw-rollator.nl kunt u eenvoudig en veilig betalen. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met een gerenommeerde partij voor betalen, namelijk: Buckaroo (payment provider). Alle betalingen zullen gaan via de beveiligde betaalpagina van Buckaroo. Buckaroo is één van de grootse bedrijven in Nederland op het gebied van internet betalingen zodat u zeker weer dat dit veilig kan worden gedaan.

Betaalopties bij Uw-rollator.nl


Betalen met iDeal

Betalen via iDEAL is veilig, vertrouwd en snel. Het lijkt op internetbankieren en veel Nederlanders maken er gebruik van. Bij iDEAL rekent u veilig af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. De aangesloten banken zijn: Friesland Bank, ABN Amro, ASN Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot.


Betalen via bankoverschrijving 

Betalen via bankoverschrijving is ook mogelijk bij Uw-rollator.nl. U kunt dan zelf kiezen op welk tijdstip u wilt betalen via de bankomgeving van uw eigen bank. Bij een bankoverschrijving is het wel van belang dat het ordernummer wordt vermeld bij de betaling zodat wij weten welke order bij uw bankoverschrijving hoort. Let er wel op dat de betaling binnen 3 weken bij ons op de rekening staat. De bestelling wordt door ons verzonden zodra het bedrag volledig is betaald.

Betalen met creditcard

Betalen per creditcard is één van de meest populaire manieren van betalen op het internet. Betalen meteen creditcard is zo populair omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Waarvan de belangrijkste is dat u er altijd verzeekrd van bent dat u veiilig kunt betalen. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij onze klanten deze manier van betalen aan kunnen bieden. De door ons geaccepteerde creditcars zijn Visa en Mastercard

Handig betalen met eMaestro

Makkelijk betalen met eMaestro is vanaf nu ook mogelijk op Uw-rollator.nl. eMaestro stelt consumenten in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online betalingen te doen met hun debetkaart. Met eMaestro werkt MasterCard toe naar een Europese betaalmethode, waarmee de consument in eigen land en over de grens online aankopen kan doen.

Betalen d.m.v. achteraf betalen

Met achteraf betalen heeft u de luxe om eerst het product te ontvangen voordat u het aankoopbedrag betaalt. Gratis levering en retour blijft ook gewoon van kracht. Aan achteraf betalen zitten wel enige voorwaarden: onze partner (focum) zal een snelle credit check uitvoeren en er wordt een bedrag van €4,- extra in rekening gebracht voor de extra administratieve handelingen.


Betalen via PayPal

Wilt u genieten van uw producten? U kunt altijd snel en veilig betalen met PayPal. PayPal stelt iedere online shopper in staat om overal zijn aankopen direct online te betalen. Met zijn unieke aankoopbescherming doet u dit ook geheel risicoloos. Enige voorwaarde? U moet wel in bezit zijn van PayPal account.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password