Waar moet u op letten bij het kopen van een boodschappentrolley?


U bent opzoek naar een boodschappentrolley maar waar moet u dan allemaal opletten? Dit is een hele goede vraag waar wij u hieronder antwoord op gaan geven.

Boodschappentrolley uitkiezen: waar moet u op letten?

 1. De inhoud van de tas  Elk merk en model heeft een andere tas. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de inhoud van de tas. Als u een tas met een grote inhoud compleet vol stopt met boodschappen kan hij wel zwaar zijn om achter u aan te trekken.

 2. Aantal wielen


  Het aantal wielen van een boodschappentrolley maakt een groot verschil. Dit zijn de mogelijkheden:

  2 wielen
  Bij deze modellen trek u de boodschappenkar altijd achter u aan.

  4 wielen
  Bij deze modellen kunt u de boodschappenkar ook voor u uit duwen. Dit is erg handig in de winkel of het winkelcentrum

  6 wielen
  Bij deze modellen hebben de twee wielen nog 3 kleine wieltjes. Het is hierdoor mogelijk om de boodschappenkar op een trek te trekken. Dit is erg handig als u vaak met boodschappen een trap op moet.

 3. Gewicht

  Het gewicht van de boodschappentrolley moet u optellen bij het gewicht van de boodschappen. Dit totale gewicht zult u moeten optillen of achter u aan moeten trekken.

 4. Mannier van inklappen


  Als het voor u belangrijk is dat hij compact ingeklapt kan worden dan is het merk Carlett aan te bevelen. Bij dit merk kunt u de wielen naar elkaar inklappen en de handvat ook nog eens naar beneden. De want minder dure modellen kunnen vaak niet ingeklapt worden. 5. Soort banden  Boodschappentrolley's hebben allemaal harde banden. Dit soort voor minder wrijving met de grond waardoor hij bij veel gewicht in de tas goed blijft rijden. Er zit wel verschil in de grote van de wielen/banden. Een grotere wielen/banden zorgt ervoor dat u makkelijk over een obstakel kunt rijden.

 6. Aanwezigheid van een koelvak  Sommige tassen zijn voorzien van een koelvak voor al uw diepvries boodschappen. Dit is echter niet bij de meeste modellen dus kijkt hier goed naar. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password