Duwrolstoel

Bent u opzoek naar een duwrolstoel? Dan bent u bij Uw-Rollator.nl aan het juiste adres! Een duwrolstoel kenmerkt zich door de kleine achterwielen en doordat de gebruiker voortgeduwd moet worden door een begeleider. Een duwrolstoel is bijvoorbeeld handig voor personen met weinig kracht in de armen, of als u een dagje uit gaat.

Filter

Toont alle 2 resultaten

✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
MultiMotion M9
 199,00

MultiMotion M9

✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: -
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Duwrolstoel kopen? Voor incidenteel gebruik

Bent u opzoek naar een duwrolstoel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Uw-Rollator.nl hebben we een ruim assortiment aan duwrolstoelen. Zo zit er altijd een rolstoel bij die aan uw wensen voldoet. Een duwrolstoel is de uitstekende keuze voor personen die moeizaam lopen of niet langdurig kunnen voortbewegen. Neem een kijkje in onze webshop voor ons gehele aanbod rolstoelen.

Verschil tussen duwrolstoel en een standaard rolstoel

Een duwrolstoel wordt vaak door elkaar gehaald met een standaard rolstoel. Een duwrolstoel kan alleen voortbewogen worden door de begeleider terwijl een standaard rolstoel, ook wel handbewogen rolstoel genoemd, door de gebruiker kan worden voortbewogen. Bij een duwrolstoel is dus altijd een tweede persoon nodig om de rolstoel te duwen. Daarnaast zijn duwrolstoelen meestal kleiner, compacter en hebben kleinere achterwielen dan een standaard rolstoel. Standaard rolstoelen hebben altijd grotere achterwielen met hoepels waar de gebruiker zichzelf mee kan voortbewegen.

Wanneer kiest u voor een duwrolstoel?

Een duwrolstoel is een goede keuze voor als de gebruiker weinig kracht in de armen heeft, of als u niet lang kunt staan of lopen. Duwrolstoelen zijn voornamelijk te gebruiken voor kortdurend en incidenteel gebruik, of als u een dagje uit gaat. Let erop dat duwrolstoelen vaak minder comfortabel dan standaard rolstoelen zijn. Zoekt u een rolstoel voor dagelijks gebruik? Dan raden wij aan een rolstoel te kiezen die aangemeten wordt zodat de rolstoel uw voldoende ondersteuning biedt.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart