duwrolstoel

Bent u opzoek naar een duwrolstoel? Dan bent u bij Uw-Rollator.nl aan het juiste adres! Een duwrolstoel kenmerkt zich door de kleine achterwielen en doordat de gebruiker voortgeduwt moet worden door een begeleider. Een duwrolstoel is bijvoorbeeld handig voor personen met weinig kracht in de armen, of als u een dagje uit gaat. Heeft u hulp of advies nodig bij het kopen van een duwrolstoel? Neem dan contact met ons op via de telefoon: 073-3690304, email: info@uw-rollator.nl, of neem direct contact met ons op via onze chatbox.

Er zijn 12 producten.

Actieve filters

Rollz Motion Performance

  • Test Cijfer: 9
  • Garantie: 5 Jaar
  • Gewicht: 10.7 kg
Prijs € 949,00
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Op werkdagen voor 17: 00 besteld? Morgen in huis!

Duwrolstoelen

Bent u opzoek naar een duwrolstoel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Uw-Rollator.nl hebben we een ruim assortiment aan duwrolstoelen. Zo zit er altijd een rolstoel bij die aan uw wensen voldoet. Een duwrolstoel is de uitstekende keuze voor personen die moeizaam lopen of niet langdurig kunnen voortbewegen.

Verschil tussen duwrolstoel en een standaard rolstoel

Een duwrolstoel wordt vaak door elkaar gehaald met een standaard rolstoel. Een duwrolstoel kan alleen voortbewogen worden door de begeleider terwijl een standaard rolstoel, ook wel handbewogen rolstoel genoemd, door de gebruiker kan worden voortbewogen. Bij een duwrolstoel is dus altijd een tweede persoon nodig om de rolstoel te duwen. Daarnaast zijn duwrolstoelen meestal kleiner, compacter en hebben kleinere achterwielen dan een standaard rolstoel. Standaard rolstoelen hebben altijd grotere achterwielen met hoepels waar de gebruiker zichzelf mee kan voortbewegen.Wanneer kiest u voor een duwrolstoel?

Een duwrolstoel is een goede keuze voor als de gebruiker weinig kracht in de armen heeft, of als u niet lang kunt staan of lopen. Duwrolstoelen zijn voornamelijk te gebruiken voor kortdurend en incidenteel gebruik, of als u een dagje uit gaat. Let erop dat duwrolstoelen vaak minder comfortabel dan standaard rolstoelen zijn. Zoekt u een rolstoel voor dagelijks gebruik? Dan raden wij aan een rolstoel te kiezen die aangemeten wordt zodat de rolstoel uw voldoende ondersteuning biedt.Op dit moment bieden wij bij Uw-Rollator.nl drie duwrolstoelen aan, de Travelite, MultiMotion M9, en de Expedition Plus rolstoel. Deze rolstoelen zijn beide licht van gewicht en opvouwbaar, wat ze perfect maken voor transport. Bij hulp of advies bij het vinden van uw duwrolstoel kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze adviseurs. U kan contact met ons opnemen via de telefoon: 073-3690304, email: info@uw-rollator.nl of via onze chatbox.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password