Drive Travelite

De Travelite rolstoel is ideaal voor transport. De rolstoel is eenvoudig in te klappen en is zeer compact. Zo kunt u de rolstoel met alle gemak overal meenemen op reis. De Travelite rolstoel is comfortabel, stabiel en geeft u de maximale mobiliteit.

Beschrijving

Het in- en uitvouwen

 

De Drive Travelite is gemaakt om in- en uit te klappen. Wanneer u veel op pad gaat met bijvoorbeeld de auto, is de Travelite de perfecte rolstoel om mee te nemen. Doordat hij enorm compact in elkaar te klappen is zal hij erg weinig ruimte in beslag nemen.

Armleuningen

 

De armleuningen van de Drive Travelite zijn op zich niet erg speciaal. Deze soort armleuningen worden namelijk op veel verschillende rolstoelen gebruikt. Hierdoor kunt u er van uitgaan dat ze exact doen wat er van ze gevraagd wordt.

Rugsteun

 

De Travelite rolstoel geeft u een zeer comfortabele reis. Hij is er namelijk voor gemaakt om voort te duwen door een begeleider. Wanneer u plaatsneemt in de rolstoel kunt u dan ook erg goed tot rust komen. De rugsteun zal u tevens ook erg fijn ondersteuning bieden.

Remmen

 

De rem kan bij ieder wiel geactiveerd worden doordat de begeleider van de rolstoel deze met de voet indrukt. Hierdoor zullen de achterwielen vast komen te staan en kan de rolstoel niet meer voortbewegen. De gebruiker van de rolstoel kan de remmen niet zelf bedienen.

Banden

 

De wielen van de Drive Travelite zijn zeer klein. Zowel het voorwiel als het achterwiel zijn van klein formaat en voorzien van harde banden. Dit maakt de rolstoel gemakkelijk in vervoer, maar u kunt hem als gebruiker niet zelf besturen. Hij is dan ook perfect voor als u een dagje weggaat met familie of vrienden.

Beensteunen

 

Om de rolstoel comfortabel te maken voor de gebruiker, wordt er gebruik gemaakt van twee beensteunen. Deze zorgen ervoor dat uw benen kunnen rusten. Deze beensteunen kunt u gemakkelijk draaien wanneer u van de rolstoel af wilt gaan. Ook zijn de voetsteunen compact in te klappen.

Handvatten

 

De Travelite maakt gebruik van standaard handvatten. Dit wil zeggen dat deze niet versteld kunnen worden, maar wel erg fijn in de hand liggen. Deze handvatten worden namelijk op meerdere rolstoel modellen gebruikt.