Drive Ecotec

De Ecotec rolstoel is comfortabel en zeer gemakkelijk in elkaar te klappen. Zo zijn de armleuningen opklapbaar, de beensteunen in hoogte te verstellen en de voetsteunen weg te klappen. De Ecotec rolstoel is ook erg gemakkelijk te transporteren. Bent u op zoek naar een goede, stevige rolstoel, maar wilt u niet teveel uitgeven? Dan is dit de aangewezen rolstoel voor u.

 214,00

Beste deal op: bol.combol.com
Bestel bij partner
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst geüpdatet op

Beschrijving

Het in- en uitvouwen

De Drive Ecotec kunt u zeer gemakkelijk enorm compact in elkaar klappen. Dit maakt het mogelijk om de rolstoel op te bergen in een kleinere kast, of gemakkelijk mee te nemen als u een dagje weggaat. Wanneer u voor deze rolstoel kiest, weet u zeker dat hij overal met u mee naar toe kan!

Armleuningen

 

De Drive Ecotec maakt gebruik van standaard armleuningen. Deze worden namelijk in erg veel rolstoelmodellen gebruikt. Dit bewijst dan ook dat het goede, comfortabele armleuningen zijn. Daarnaast kunnen de armleuningen ook naar achteren geklapt worden. Dit kunt u doen door de hendels die aan de voorkant van de armleuningen zitten, naar u toe te trekken. Hierdoor zal de armleuning los komen en kunt u hem naar achteren verplaatsen. Vervolgens kunt u gemakkelijk plaats nemen op de rolstoel.

Rugsteun

 

De Drive Ecotec heeft een zeer comfortabele rugsteun. Deze zorgt ervoor dat u fijn kunt plaatsnemen in de rolstoel en daarnaast ook dat u een goede houding aanneemt.

Remmen

 

De remmen van de Drive Ecotec zijn zeer goed. Door middel van een hendeltje aan de voorkant van de rolstoel, kunt u deze op de handrem zetten. Dit is een veelgebruikte methode bij rolstoelen wat ook erg goed werkt. Door de hendel van u af te duwen, komt er een blokkade tegen het wiel aan waardoor hij op de handrem staat. Als u dit heeft gedaan kunt u gemakkelijk en veilig van de rolstoel afstappen.

Banden

 

De banden van de Drive Ecotec zijn zoals u ze kunt verwachten. Door het gebruik van rubber en lucht is de band stevig en heeft het veel grip op de grond. Het grootste voordeel van deze banden is dat ze minder snel lek raken dan andere banden. Ook kunt u de hoogte van de rolstoel verstellen door de voorwielen hoger of lager te bevestigen aan de rolstoel. Let er wel op dat dit op een goede manier bevestigd wordt, zodat u zeker weet dat u veilig op weg kunt gaan.

Beensteunen

 

De steunen voor uw benen zijn bij de Drive Ecotec erg zorgvuldig geplaatst. Hierdoor zult u erg comfortabel kunnen zitten op de rolstoel. Wenst u geen beensteunen? In dit geval kunt u heel gemakkelijk de beensteunen verwijderen. Dit kunt u doen door de hendel aan beide beensteunen te bewegen en de steunen naar boven te bewegen. Wanneer u ze nodig heeft kunt u ze op de tegengestelde richting weer zeer gemakkelijk plaatsen.

Handvatten

 

Door het gebruik van ergonomische handvatten is de Drive Ecotec zeer fijn in gebruik. Deze handvatten zorgen namelijk voor meer grip tijdens het voortbewegen van de rolstoel. Hierdoor wordt de reis comfortabeler en zal het ook veiliger zijn voor de gebruiker  van de rolstoel.

Prijsgeschiedenis

-
Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart