Drive D-Lite 24”

De D-Lite rolstoel is een compacte rolstoel met verstelbare armleuningen en voetsteunen. Zo kunt u altijd een comfortabele zithouding aannemen. De D-Lite rolstoel heeft ook in hoogte verstelbare duwhandvatten voor de bestuurder. Kortom: Als u voor comfort gaat, is dit dé rolstoel voor u!

 379,00

Beste deal op: Zonfo.nlZonfo
Bestel bij partner
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst geüpdatet op

Beschrijving

Het in- en uitvouwen

 

Wanneer u een dagje weggaat, kunt u de rolstoel eenvoudig inklappen. Daarnaast kunt u ook de rolstoel zeer gemakkelijk opbergen wanneer hij ingeklapt is. Om dit te bewerkstelligen, brengt u de wielen naar elkaar toe en drukt u de zitting omhoog.

Armleuningen

 

De materialen van de armleuningen van de Drive D-Lite 24″ zijn niet anders dan andere populaire rolstoelen. Echter kennen de armleuningen een kromming waardoor ze aan de voorzijde van de rolstoel lager staan dan aan de achterzijde. Dit kan voor meer comfort zorgen tijdens bijvoorbeeld een wandeling.

Rugsteun

 

De rugsteun van de rolstoel is zeer praktisch in gebruik. Daarnaast krijgt u door het gebruik van deze rolstoel een zeer goede houding. Hierdoor zijn langere tijden in de rolstoel doorbrengen geen enkel probleem.

Remmen

 

De Drive D-Lite 24″ is voorzien van standaard remmen aan de voorzijde van de achterbanden. Deze zijn gemakkelijk te activeren door de gebruiker van de rolstoel. Wanneer u de hendel naar voren beweegt zal de rolstoel op de rem gezet worden.

Banden

 

De achterbanden van de Drive D-Lite 24″ zijn voorzien van een aluminium wiel. Deze kunnen door de gebruiker van de rolstoel gemakkelijk gebruikt worden om zelfstandig voort te bewegen. Daarnaast zijn de banden van een zeer sterk materiaal gemaakt waardoor ze bijna niet lek gemaakt kunnen worden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u niet met pech komt te zitten.

Beensteunen

 

U kunt uw benen erg fijn laten rusten op de beensteunen van de rolstoel. Daarnaast zijn de beensteunen van de Drive D-Lite 24″ zeer stevig. Dit zorgt er dan ook voor dat de rolstoel gemakkelijk vele jaren mee zal gaan!

Handvatten

 

Door de handvatten van de rolstoel heeft de begeleider erg veel controle. De handvatten kunnen gemakkelijk in hoogte worden versteld. Dit kunt u bewerkstelligen door de hendel die er onder zit te bewegen. Vervolgens kunt u de gewenste hoogte bepalen en vastzetten.

 

Prijsgeschiedenis

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart