Driewiel rollators

De driewiel rollators zijn door hun vorm makkelijk inklapbaar en wegen vaak een stuk minder dan een normale rollator. Door deze eigenschappen zijn ze ideaal om te vervoeren en mee te nemen tijdens een uitje.

Filter

Toont alle 3 resultaten

✔️ Gewicht: 8160 g
✔️ Kleur: Blauw
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
10
✔️ Gewicht: -
✔️ Kleur: Metallic blauw
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0
✔️ Gewicht: 6.1 tot 8 kg
✔️ Kleur: Blauw
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
0

Driewiel rollator, voor extra ondersteuning.

Gaat u op reis of vaak weg op gezellige uitjes? Dan is een rollator met drie wielen wel wat voor u. Ze zijn vaak erg licht en kunnen makkelijk tot een relatief klein formaat worden ingeklapt, zodat u hem makkelijk in de auto, trein of zelfs op de fiets kunt meenemen. De prijs van een driewiel rollator ligt ook iets lager dan die van een rollator met vier wielen. Dit komt omdat er minder materiaal hoeft te worden gebruikt en ze iets minder uitgebreid zijn. Normale rollators geven wel meer comfort en stabiliteit tijdens het lopen.

Waarom een rollator met drie wielen kopen?

  • Hij heeft een kleine draaicirkel
  • Hij is erg licht.
  • Makkelijk mee te nemen op reis.

Wat moet u op letten bij een driewiel rollator?

  • Ze zijn een stuk minder stabiel dan een normale rollator
  • U kunt er niet op zitten
  • Het inklappen is wat minder gebruiksvriendelijk

Eigenschappen van de driewiel rollator

Een driewiel rollator heeft de meeste eigenschappen die een normaal model ook heeft. Handvatten zijn in hoogte verstelbaar en hij kan zowel binnenhuis als buiten worden gebruikt. Voor sommige modellen kan er zelfs een dienblad op worden gemonteerd, dat erg handig is voor een bord met eten of een glas met water. De rollator op drie wielen heeft een kleine draaicirkel en is erg wendbaar. Dit maakt de rollator erg geschikt voor lopen in huis of in een zorginstelling. Het remmen gaat d.m.v. handremmen of een drukrem. Hierbij geldt dat u zelf kunt bepalen wat u het fijnste vindt voor uw driewiel rollator.

Uw-Rollator.nl
Logo
Shopping cart