Carlett Lett900

  Een lange wandeling maken en boodschappen doen, in de wetenschap dat je kunt rusten en ontspannen wanneer dat nodig is. Dat is de uitdaging die de Lett900 heeft geaccepteerd en overwonnen. De boodschappentrolley is namelijk zo gemaakt om het leven gemakkelijker te maken voor onafhankelijke en actieve ouderen, die door willen gaan met hun dagelijkse taken, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen.

  € 198,00
  Uw-Rollator.nl

  Omschrijving

  Een lange wandeling maken en boodschappen doen, in de wetenschap dat je kunt rusten en ontspannen wanneer dat nodig is. Dat is de uitdaging die de Lett900 heeft geaccepteerd en overwonnen. De boodschappentrolley is namelijk zo gemaakt om het leven gemakkelijker te maken voor onafhankelijke en actieve ouderen, die door willen gaan met hun dagelijkse taken, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen. Door de stevige zitting kunt u op ieder moment van de dag gemakkelijk plaatsnemen op de Lett900.

  Daarnaast is de Lett900 er ook voor jongere mensen die graag gaan winkelen. Hij is ideaal te combineren met winkelen en gezellig een praatje maken. Kortom: De Lett900 is ideaal voor iedereen met een actief sociaal leven.

  De parkeerrem die de Lett900 heeft, ookwel veiligheidsrem genoemd, is essentieel voor het gebruik van de trolley als zitplaats. Dit is een direct remsysteem die je met de hand kunt bedienen. Zo kunt u gemakkelijk gaan zitten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de rollator wegrolt. Daarnaast heeft de Carlett Lett900 zwenkwielen om bewegen makkelijker te maken en kun je het stuur in 3 verschillende standen zetten. Zo kun je de trolley op uw ideale hoogte verstellen voor optimaal comfort. De binnentas heeft ook handvatten en is afneembaar, hierdoor kunt u hem gemakkelijk schoonmaken. De Carlett Lett900 is gemakkelijk in te klappen en op te bergen, geschikt voor ieder huis.

  We hebben de boodschappentrolley voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  8

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 8

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 8

  Sterkte: 8

  Tas: 8

  Wielen/banden: 8

  OkéAnnuleren

  Lett900 Frame

  Frame

  Het frame van de Carlett 900 is gemaakt van aluminium.Er is gekozen voor dit materiaal, zodat de trolley zo licht mogelijk is, maar tegelijkertijd ook enorm sterk. De trolley wordt uiteraard gebruikt om boodschappen in te doen of om andere dingen in te vervoeren. Hij is daarom zo ontworpen dat hij het gewicht goed kan dragen en sterk genoeg is om erop te gaan zitten.

  Lett900 handvat

  Handvat

  Het handvat van de Carlett Lett900 kan op verschillende hoogtes gezet worden. Deze hoogte bevestigt u vervolgens door de klip in het gat naar keuze te doen, zodat de hoogte vast kom te staan. Zo haalt u er de optimale steun uit die de Lett900 u biedt. U kunt het handvat in 4 verschillende hoogtes verstellen.

  Lett900 rem

  Rem

  De Carlett Lett900 is samen met de andere Carlett modellen het enige model op de markt dat een rem heeft. Het is een simpele toevoeging, maar zo nuttig en effectief. De rem werkt door twee knijpremmen aan beide handvatten. De remmen schieten achter op slot en zo stoppen de banden met rollen. Het zijn geen autoremmen die zorgen dat er geen beweging meer in komt, deze zijn te bedienen door twee knoppen aan het stuur. Wanneer u deze er op zet, kunt u deze weer er afhalen door de knijpremmen eenmalig in te drukken.

  Lett900 in- en uitklappen

  In- en uitklappen

  Het in- en uitklappen van de Carlett is gemakkelijk gemaakt voor de mensen. Bij de Lett900 is dit het makkelijkste om te doen van alle boodschappentrolleys. U pakt de trolley bij het frame onder de tas. Dat trekt u omhoog tot hij in de beveiliging schiet. Die zit aan de rechterkant en ziet eruit als een flipje. Het is van belang om dat los te maken bij het uitklappen van de trolley, voordat u iets kapot trekt. Als u het goed doet ziet de trolley eruit als op de foto hiernaast.

  Lett900 tas

  Tas is waterafstotend

  De tassen van de Carlett 900 zijn gemaakt van waterafstotend kunstleer. Dit materiaal is praktisch en het ziet er ook nog eens mooi uit. Het is waterafstotend zodat de producten die u vervoert in de Carlett 900 droog blijven. Ook is het zitje gevoerd, voor het comfort tijdens het zitten. De binnentas is uitneembaar en is te wassen. Dus stel dat er een pak vla kapot gaat in de tas, is het niet het einde van de wereld en kan dit gemakkelijk schoongemaakt worden.

  Lett900 wielen

  Wielen

  De wielen van de Carlett 900 kunnen gebruikt worden op drie verschillende standen. De eerste stand is dat de banden vast naar voren blijven staan. De tweede stand is dat de banden 90 graden kunnen draaien. De derde stand is dat de wielen de volle 360 graden kunnen draaien. Daarnaast maakt de Carlett 900 gebruik van niet 4 maar 6 wielen. Dit biedt extra stevigheid voor de boodschappen en wanneer er gebruik gemaakt wordt van de zitting.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 8
  Garantie 2 Jaar
  Inhoud 29 L
  Max laadvermogen 100 kg
  Gewicht 5.2 kg
  Materiaal Frame Aluminium
  Kleur Grijs
  Aantal wielen 4
  Aanbevolen gebruikerslengte 160 - 197 cm
  Verstelhoogte handvatten 7 cm
  Maximale breedte 52 cm
  Maximale lengte 91 cm
  Maximale gebruikersgewicht 100 kg
  Hoogte handvatten 84 - 91 cm
  Hoogte indien gevouwen Onbekend
  Lengte indien gevouwen Onbekend
  Breedte indien gevouwen Onbekend
  Draaicirkel Onbekend
  In hoogte verstelbaar Ja
  Handrem Ja
  En 12182 Ja
  ISO 111992-2 Ja

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password