Carlett Lett800

  Boodschappen doen en nog een lange wandeling maken, in de wetenschap dat je kunt gaan zitten en ontspannen wanneer dat nodig is. Dat is de uitdaging waar de Lett800 op heeft gereageerd. Deze boodschappentrolley is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor actieve en onafhankelijke ouderen.

  € 279,00
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  Boodschappen doen en nog een lange wandeling maken, in de wetenschap dat je kunt gaan zitten en ontspannen wanneer dat nodig is. Dat is de uitdaging waar de Lett800 op heeft gereageerd. Deze boodschappentrolley is ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor actieve en onafhankelijke ouderen, die willen doorgaan met hun dagelijkse taken, waaronder het boodschappen doen. Door de zitting kunt u op ieder moment plaatsnemen op de Lett800 en uw boodschappentrolley gebruiken om even heerlijk uit te rusten.

  Natuurlijk is de Lett800 er ook voor jongere mensen die graag willen gaan winkelen. Ideaal voor het combineren van winkelen en gezellig een praatje houden. Kortom: de Lett800 is ontworpen als boodschappentrolley voor iedereen die houdt van zijn sociale leven.

  De Lett800 heeft een parkeerrem, oftewel veiligheidsrem, essentieel voor het gebruik van de wagen als zitplaats. Dit is een direct remsysteem dat met de hand wordt geactiveerd. Zo kunt u gaan zitten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de rollator wegrolt. De Carlett Lett800 heeft zwenkwielen om bewegen makkelijker te maken en een instelbaar stuur met 4 standen. Zo kunt u de trolley instellen op uw ideale hoogte voor optimaal gemak. De binnentas heeft ook handvatten en is afneembaar, waardoor hij gemakkelijke schoon te maken is. De Carlett Lett800 is gemakkelijk te vouwen en op te slaan, geschikt voor elk huis.

  We hebben de boodschappentrolley voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  8

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 8

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 8

  Sterkte: 8

  Tas: 8

  Wielen/banden: 8

  Lett800 frame

  Frame

  Het frame van de Carlett 800 is gemaakt van aluminium.Er is gekozen voor dit materiaal, zodat de trolley zo licht mogelijk is, maar tegelijkertijd ook enorm sterk. De trolley wordt uiteraard gebruikt om boodschappen in te doen of om andere dingen in te vervoeren. Hij is daarom zo ontworpen dat hij het gewicht goed kan dragen en sterk genoeg is om erop te gaan zitten.

  lett800 handvat

  Handvat

  Het handvat van de Carlett Lett800 kan op verschillende hoogtes gezet worden. Deze hoogte bevestigt u vervolgens door de klip in het gat naar keuze te doen, zodat de hoogte vast kom te staan. Zo haalt u er de optimale steun uit die de Lett800 u biedt. Er zijn vier verschillende standen, die zitten tussen de 86cm en de 96cm.

  Lett800 rem

  Rem

  De Carlett Lett800 is samen met de andere Carlett modellen het enige model op de markt dat een rem heeft. Het is een simpele toevoeging, maar zo nuttig en effectief. De rem werkt door de bar met de gele sticker naar achter te duwen. De remmen schieten achter op slot en zo stoppen de banden met rollen. Het zijn geen autoremmen die zorgen dat er geen beweging meer in komt. Deze remmen zorgen ervoor dat de trolley stopt met rollen. Ook met gewicht in de tas remt de Lett800 adequaat.

  Lett800 in- en uitklappen

  In- en uitklappen

  Het in- en uitklappen van de Carlett is gemakkelijk gemaakt voor de mensen. Bij de 800 is dit het makkelijkste om te doen van alle boodschappentrolleys. U pakt de trolley bij het frame onder de tas. Dat trekt u omhoog tot hij in de beveiliging schiet. Die zit aan de rechterkant en ziet eruit als een flipje. Het is van belang om dat los te maken bij het uitklappen van de trolley, voordat u iets kapot trekt. Als u het goed doet ziet de trolley eruit als op de foto hiernaast.

  Lett800 tas

  Tas is waterafstotend

  De tassen van de Carlett 800 zijn gemaakt van waterafstotend kunstleer. Dit materiaal is praktisch en het ziet er ook nog eens mooi uit. Het is waterafstotend zodat de producten die u vervoert in de Carlett 800 droog blijven. Ook is het zitje gevoerd, voor het comfort tijdens het zitten. De binnentas is uitneembaar en is te wassen. Dus stel dat er een pak vla kapot gaat in de tas, is het niet het einde van de wereld en kan dit gemakkelijk schoongemaakt worden.

  Lett800 wielen

  Wielen

  De wielen van de Carlett 800 kunnen gebruikt worden op drie verschillende standen. De eerste stand is dat de banden vast naar voren blijven staan. De tweede stand is dat de banden 90 graden kunnen draaien. De derde stand is dat de wielen de volle 360 graden kunnen draaien.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 8
  Garantie 2 Jaar
  Inhoud 29 L
  Max laadvermogen 100 kg
  Gewicht 5.2 kg
  Materiaal Frame Aluminium
  Aantal wielen 4
  Aanbevolen gebruikerslengte 160 - 197 cm
  Verstelhoogte handvatten 10 cm
  Maximale breedte 49 cm
  Maximale breedte 48 cm
  Maximale lengte 96 cm
  Maximale gebruikersgewicht 100 kg
  Hoogte handvatten 86 - 96 cm
  Hoogte indien gevouwen 82 cm
  Lengte indien gevouwen 35 cm
  Breedte indien gevouwen 47 cm
  Draaicirkel Onbekend
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  Handrem Ja
  Materiaal wielen Rubber
  En 12182 Ja
  ISO 111992-2 Ja

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password