Carlett LETT470 cooler TXT

  Winkelen gaat hand in hand met elegantie bij de Carlett LETT470 cooler TXT. Ontwerp, onderscheid, prestige; een heel ander gezicht dan een standaard boodschappenwagentje.

  € 179,95
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  Winkelen gaat hand in hand met elegantie bij de Carlett LETT470 cooler TXT. Hij heeft een inhoud van 65L en een vriesvlak van 11 L. Hij kan een gewicht van 32 kg aan en heeft 4 wielen en weegt maar 5 kg. 

  We hebben de boodschappentrolley voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Sterkte: 8

  Tas: 8

  Wielen/banden: 8

  frame

  Frame

  Het frame van de Carlett 470 is gemaakt aluminium. Er is gekozen voor dit materiaal, omdat het licht en sterk is. Die combinatie van eigenschappen maakt aluminium dus een logische keuze voor een boodschappentrolley. De trolley blijft licht om hem makkelijk te kunnen gebruiken, maar is ook sterk genoeg om een grote hoeveelheid boodschappen te vervoeren. Zo blijft u goed in staat om de trolley te bedienen, terwijl de trolley al uw boodschappen zonder probleem kan dragen.  

  Carlett-Lett201-TXT-handvat

  Handvat

  Het handvat van de Carlett 470 is ontworpen voor een goede grip. Er zit volledig foam om het handvat om het comfort van de gebruiker optimaal te maken. Het foam geeft ook een goede grip om het handvat omdat dat het begin is voor de steun. Veel mensen gebruiken een trolley ook als een extra steunpunt, dus dan is een goede en stevige grip wel zo fijn.

  rem

  Rem

  De Carlett 470 is samen met de andere Carlett modellen het enige model op de markt dat een rem heeft. Het is een simpele toevoeging maar, zeer nuttig en effectief. De rem werkt door de flip die u in de foto ziet naar beneden te drukken met uw voet. Als u dat doet schieten de remmen vast. Het zijn geen auto remmen die zorgen dan er geen beweging meer in komt. Deze remmen zorgen ervoor dat de trolley stopt met rollen. Ook met gewicht in de tas.

  Carlett-Lett460-ingeklapt

  In- en uitklappen

  Het in- en uitklappen van de Carlett 470 is zo makkelijk mogelijk gemaakt voor iedereen. Het is zo gebeurd, door twee eenvoudige handelingen uit te voeren. De eerste beweging is om het handvat helemaal naar beneden te brengen. Daarna zijn er twee hendeltjes die u omhoog kunt trekken en dan kan de trolley verder opgevouwen worden tot zijn laatste stand. Veel simpeler kan het niet! Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de trolley zo compact mogelijk op te bergen waar u maar wilt!

  Carlett-Lett460-tas

  Tas is waterafstotend

  De tas van de Carlett 470 heeft een capaciteit van 65 liter en is waterbestendig. De binnenkant van de tas is afsluitbaar en heeft een extra bescherming door de flap die het dubbel afsluit. Dit geeft u een dubbele zekerheid dat uw boodschappen droog thuis komen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u in een buitje terecht komt! 

  Carlett-Lett460-wielen

  Wielen

  De wielen van de Carlett 470 zijn afneembaar en gemaakt van EVA materiaal. De voorwielen zijn zwenkwielen, waardoor de boodschappentrolley wendbaarder is. Zo kunt u makkelijk tussen de schappen door sturen. De voorwielen kunnen echter ook worden vast gezet zodat ze niet meer zwenken wat makkelijker loopt bij lange stukken.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 2 Jaar
  Inhoud 65 L
  Max laadvermogen 32 kg
  Gewicht 5 kg
  Materiaal Frame Aluminium
  Aantal wielen 4
  Maximale breedte 42 cm
  Maximale lengte 62 cm
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  En 12182 Ja
  ISO 111992-2 Ja

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password