Carlett Lett460 Cooler

  Onze extra services

  Basis servicepakket T

  (Gratis)

  O.a. Thuis afgeleverd | Garantie afhandeling | Onderhoud en reparatie service

  Compleet servicepakket T

  (+€ 20,71)

  O.a. Thuis afgeleverd | 1 jaar gratis haal & breng service bij garantie | Onderhoud- en reparatieservice

  Plus- en minpunten

  • Stabiliteit & kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Handvatten liggen prettig in de hand
  • Tas met vriesvak
  • Inhoud van 40 L
  • 2 jaar garantie
  • Kant-en-klaar geleverd
  • Geen

  Beschrijving

  Winkelen gaat hand in hand met elegantie bij de Carlett Lett460. Ontwerp, onderscheid, prestige; een heel ander gezicht dan een standaard boodschappenwagentje.

  Merk: Carlett

  • Test Cijfer: 9
  • Garantie: 2 Jaar
  • Inhoud: 40 L
  • Max laadvermogen: 25 kg
  • Gewicht: 4.8 kg
  • Materiaal Frame: Aluminium
  Kleur
  € 169,95
  Uw-Rollator.nl

  Binnen 5-7 dagen geleverd

  Omschrijving

  Winkelen gaat hand in hand met elegantie bij de Carlett Lett460. Ontwerp, onderscheid, prestige; een heel ander gezicht dan een standaard boodschappenwagentje. Gebruik de Lett460 met trots! Dit ontwerp is zeker geschikt voor de liefhebbers van het rustige leven, die hun tijd nemen om te winkelen. Voor degenen die graag de juiste keuze maken en op zoek zijn naar kwaliteit, is de Carlett Lett460 een zeer goede optie!

  Een complete boodschappentrolley is de Lett460 zeker. Deze trolley heeft 4 wielen, maar is converteerbaar naar 2, afhankelijk van uw behoeften. Het verstelbare stuur met 3 standen past bij ieder persoon. De tas heeft een grote capaciteit, is uitschuifbaar en verwijderbaar, met een vak voor diepvriesproducten. Daarnaast heeft de Lett460 ook een roll bar en veiligheidsrem. Uniek is ook de mogelijkheid om het design op de tas aan te passen om het unieker te maken.

  We hebben de boodschappentrolley voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Sterkte: 8

  Tas: 8

  Wielen/banden: 8

  frame

  Frame

  Het frame van de Carlett 460 is gemaakt aluminium. Er is gekozen voor dit materiaal, omdat het licht en sterk is. Die combinatie van eigenschappen maakt aluminium dus een logische keuze voor een boodschappentrolley. De trolley blijft licht om hem makkelijk te kunnen gebruiken, maar is ook sterk genoeg om een grote hoeveelheid boodschappen te vervoeren. Zo blijft u goed in staat om de trolley te bedienen, terwijl de trolley al uw boodschappen zonder probleem kan dragen.  

  Carlett-Lett201-TXT-handvat

  Handvat

  Het handvat van de Carlett 460 is ontworpen voor een goede grip. Er zit volledig foam om het handvat om het comfort van de gebruiker optimaal te maken. Het foam geeft ook een goede grip om het handvat omdat dat het begin is voor de steun. Veel mensen gebruiken een trolley ook als een extra steunpunt, dus dan is een goede en stevige grip wel zo fijn.

  rem

  Rem

  De Carlett 460 is samen met de andere Carlett modellen het enige model op de markt dat een rem heeft. Het is een simpele toevoeging maar, zeer nuttig en effectief. De rem werkt door de flip die u in de foto ziet naar beneden te drukken met uw voet. Als u dat doet schieten de remmen vast. Het zijn geen auto remmen die zorgen dan er geen beweging meer in komt. Deze remmen zorgen ervoor dat de trolley stopt met rollen. Ook met gewicht in de tas.

  Carlett-Lett460-ingeklapt

  In- en uitklappen

  Het in- en uitklappen van de Carlett 460 is zo makkelijk mogelijk gemaakt voor iedereen. Het is zo gebeurd, door twee eenvoudige handelingen uit te voeren. De eerste beweging is om het handvat helemaal naar beneden te brengen. Daarna zijn er twee hendeltjes die u omhoog kunt trekken en dan kan de trolley verder opgevouwen worden tot zijn laatste stand. Veel simpeler kan het niet! Zo heeft u altijd de mogelijkheid om de trolley zo compact mogelijk op te bergen waar u maar wilt!

  Carlett-Lett460-tas

  Tas is waterafstotend

  De tas van de Carlett 460 heeft een capaciteit van 40 liter en is waterbestendig. De binnenkant van de tas is afsluitbaar en heeft een extra bescherming door de flap die het dubbel afsluit. Dit geeft u een dubbele zekerheid dat uw boodschappen droog thuis komen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u in een buitje terecht komt! 

  Carlett-Lett460-wielen

  Wielen

  De wielen van de Carlett 460 zijn afneembaar en gemaakt van EVA materiaal. De voorwielen zijn zwenkwielen, waardoor de boodschappentrolley wendbaarder is. Zo kunt u makkelijk tussen de schappen door sturen. De voorwielen kunnen echter ook worden vast gezet zodat ze niet meer zwenken wat makkelijker loopt bij lange stukken.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 2 Jaar
  Inhoud 40 L
  Max laadvermogen 25 kg
  Gewicht 4.8 kg
  Materiaal Frame Aluminium
  Aantal wielen 4
  Totale breedte 42 cm
  Totale lengte 70 cm
  Hoogte indien gevouwen 68 cm
  Lengte indien gevouwen 33 cm
  Breedte indien gevouwen 42 cm
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  En 12182 Ja
  ISO 111992-2 Ja

  Reviews

  Vergelijkbare producten

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password