Carlett Lett201 TXT

  De Lett201 TXT is de nieuwe en verbeterde versie van de Let201.  Ontworpen als een mode accessoire voor diegenen die graag winkelen.

  € 119,95
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  Voor jonge mensen. Voor gezonde levensstijlminnaars. Voor degenen die in hun buurt winkelen. De Lett201 TXT is de nieuwe en verbeterde versie van de Let201. Met een robuuste structuur en een tas met grote capaciteit is het de ideale winkelwagen om de lokale winkels en markten te bezoeken. Het is een lichtgewicht boodschappentrolley met stille, verwijderbare wielen en een verstelbaar stuur met 4 standen. Zo kan de trolley voor ieder individu worden aangepast. Carlett is bewust van de ruimtebeperkingen die sommige moderne huizen hebben en daar zijn hun producten op aangepast. Deze Lett201 TXT is makkelijk en compact op te bergen en u kunt de trolley zelfs met een slot beveiligen. De tas is ook volledig afneembaar en wasbaar voor eenvoudige reiniging.

  We hebben de boodschappentrolley voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Sterkte: 8

  Tas: 8

  Wielen/banden: 8

  Carlett-Lett201-TXT-frame

  Frame
  Het frame van de Carlett 201 TXT is gemaakt van aluminium. Er is gekozen voor dit materiaal, omdat het licht en sterk tegelijk is. Door dit materiaal is de trolley tegelijkertijd makkelijk te tillen en te bewegen door de gebruiker, maar ook heel sterk en klaar voor alle uitdagingen. Zo kunt u zonder problemen de trolley gebruiken voor al uw boodschappen, zonder dat u zich erg in moet spannen om alles te vervoeren.

  Carlett-Lett201-TXT-inklappen

  In- en uitklappen
  Het in- en uitklappen van de Carlett Lett201 TXT is zo makkelijk gemaakt dat iedereen het kan. Zoals te zien is op de afbeelding hiernaast, klapt de trolley open door het vlak waar de tas op staat omhoog te trekken tot dat hij vastklikt in de sluiting. Dit inklappen maakt het ook meteen makkelijk om de trolley op te bergen, aangezien de trolley nu zo min mogelijk ruimte in neemt.

  Carlett-Lett201-TXT-tas

  Tas
  De tassen van de Lett201 TXT hebben een capaciteit van 47 liter. De tas heeft een sluiting om ervoor te zorgen dat alles wat u vervoerd in de trolley afgeschermd is en droog thuis komt. De tas is aan de trolley bevestigd met het klittenband aan de onderkant. Dit biedt u de mogelijkheid om met en zondet tas boodschappen te doen. Dit geeft ook de mogelijkheid om andere dingen op de trolley te vervoeren.

  Carlett-Lett201-TXT-matriaal

  Materiaal
  De tas van de Carlett 201 TXT is waterbestendig. De binnenkant van de tas is afsluitbaar en heeft een extra bescherming door de flap die de tas dubbel afsluit. Dit geeft u een dubbele zekerheid dat uw boodschappen droog thuis komen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u in een buitje terecht komt.

  Carlett-Lett201-TXT-handvat

  Handvat
  Het handvat van de Lett201 NXT is ontworpen voor een goede grip. Door het foam dat om het handvat zit heeft u optimaal comfort en grip tegelijk. Zo kunt u de boodschappentrolley goed besturen zonder last te krijgen van uw handen, maar heeft u ook een fijn steunpunt. Een boodschappentrolley kan op deze manier het boodschappen vervoeren makkelijker maken en tegelijkertijd zorgen dat u een fijn steuntje bij de hand hebt.

  Carlett-Lett201-TXT-wiel

  Wielen
  De wielen van de Carlett Lett201 TXT zijn volledig afneembaar. Het zijn de enige twee wielen die op de trolley zitten, waardoor de trolley erg wendbaar is. De banden zijn wel gemaakt van een harder materiaal en zijn dus niet de meest zachte banden op de markt. Daar staat tegenover dat deze banden erg veel grip hebben en u dus niet bang hoeft te zijn om de trolley op verschillende ondergronden mee te nemen.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 2 Jaar
  Inhoud 47 L
  Max laadvermogen 25 kg
  Gewicht 3.5 kg
  Materiaal Frame Aluminium
  Aantal wielen 2
  Maximale breedte 49 cm
  Maximale lengte 103 cm
  Hoogte handvatten Onbekend
  Hoogte indien gevouwen 80 cm
  Lengte indien gevouwen 48 cm
  Breedte indien gevouwen 20 cm
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  Handrem Ja
  Materiaal wielen Polyurethaan

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password