Carlett Lett430C cooler

  De Carelett Lett430C cooler is een praktische en moderne boodschappentrolley. Hij is erg makkelijk in gebruik door de 4 wielen die zorgen voor een soepele rit.

  € 129,95
  Uw-Rollator.nl
  Kleur

  Omschrijving

  De Carelett Lett430C cooler is een praktische en moderne boodschappentrolley. Hij is erg makkelijk in gebruik door de 4 wielen die zorgen voor een soepele rit. Door de grote tas met ritssluiting van 40 Liter is er genoeg ruimte voor al uw spullen tot wel 25 kg. Er is zelf een koelvak van 10 Liter aanwezig. Ook is deze trolley voor zien van een veiligheidsrem, waardoor uw trolley stevig op zijn plek blijft staan. De Lett430 is opklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto. 

  We hebben de boodschappentrolley voor u getest!

  Dit is het cijfer wat wij gaven.

  9

  Garantie afhandeling fabrikant: 9

  Prijs/kwaliteit verhouding: 9

  Servicepakket aanbevolen: Ja

  Ontwerp: 9

  Sterkte: 8

  Tas: 8

  Wielen/banden: 8

  Carlett-Lett430C-frame

  Frame
  Het frame van de Carlett Lett430C cooler is gemaakt van aluminium. Er is gekozen voor dit materiaal, omdat het licht en sterk tegelijk is. Door dit materiaal is de trolley tegelijkertijd makkelijk te tillen en te bewegen door de gebruiker, maar ook heel sterk en klaar voor alle uitdagingen. Zo kunt u zonder problemen de trolley gebruiken voor al uw boodschappen, zonder dat u zich erg in moet spannen om alles te vervoeren.

  Carlett-Lett430C-Inklappen

  In- en uitklappen
  Het in- en uitklappen van de Carlett Lett430C cooler is zo makkelijk gemaakt dat iedereen het kan. Zoals te zien is op de afbeelding hiernaast, klapt de trolley open door het vlak waar de tas op staat omhoog te trekken tot dat hij vastklikt in de sluiting. Dit inklappen maakt het ook meteen makkelijk om de trolley op te bergen, aangezien de trolley nu zo min mogelijk ruimte in neemt.

  Carlett-Lett430C-tas-achter

  Extra vakje
  Hij heeft een extra vakje aan de achterkant van de tas om iets op te bergen.

  Carlett-Lett201-TXT-handvat

  Handvat
  Het handvat van de Carlett Lett430C cooler is ontworpen voor een goede grip. Door het foam dat om het handvat zit heeft u optimaal comfort en grip tegelijk. Zo kunt u de boodschappentrolley goed besturen zonder last te krijgen van uw handen, maar heeft u ook een fijn steunpunt. Een boodschappentrolley kan op deze manier het boodschappen vervoeren makkelijker maken en tegelijkertijd zorgen dat u een fijn steuntje bij de hand hebt.

  Carlett-Lett201-TXT-wiel

  Wielen
  De wielen van de Carlett Lett430C cooler zijn volledig afneembaar. Het zijn de enige twee wielen die op de trolley zitten, waardoor de trolley erg wendbaar is. De banden zijn wel gemaakt van een harder materiaal en zijn dus niet de meest zachte banden op de markt. Daar staat tegenover dat deze banden erg veel grip hebben en u dus niet bang hoeft te zijn om de trolley op verschillende ondergronden mee te nemen.

  Carlett-Lett430C-tas

  Tas
  De tas van de Carlett Lett430C heeft een capaciteit van 40 liter en is uitgerust met een vriesvlak waar 2 L in kan. De tas heeft een sluiting om ervoor te zorgen dat alles wat u vervoerd in de trolley afgeschermd is en droog thuis komt. De tas is aan de trolley bevestigd met het klittenband aan de onderkant. Dit biedt u de mogelijkheid om met en zondet tas boodschappen te doen. Dit geeft ook de mogelijkheid om andere dingen op de trolley te vervoeren.

  Belangrijkste specificaties

  Test Cijfer 9
  Garantie 2 Jaar
  Inhoud 40 L
  Max laadvermogen 25 kg
  Gewicht 4.65 kg
  Materiaal Frame Aluminium
  Aantal wielen 4
  Maximale breedte 42 cm
  Maximale lengte 62 cm
  Hoogte indien gevouwen 62 cm
  Lengte indien gevouwen 30 cm
  Breedte indien gevouwen 42 cm
  In hoogte verstelbaar Ja
  Opvouwbaar Ja
  Materiaal wielen Polyurethaan

  Reviews

   

  Beste rollatorwinkel van 2020

   

  120.000 tevreden klanten

   

  Gratis thuis uitproberen

   

  Gratis bezorging & retour

   

  30 dagen bedenktijd

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password