Boodschappentrolleys

Uw-rollator.nl is de Boodschappentrolley specialist!

Boodschappentrolleys kunnen de alledaagse bezigheid van het boodschappen doen voor veel mensen makkelijker maken. Wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent of rugklachten heeft, biedt een trolley u steun. Daarnaast is de boodschappentrolley anno 2021 hartstikke hip; ze worden steeds meer geliefd en zijn straks niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zowel jong als oud maakt gebruik van dit handige hulpmiddel om boodschappen in te vervoeren. U kunt kiezen uit de grote merken zoals: Andersen, Carlett, WheelzAhead en ook Playmarket. Als u hulp nodig heeft tijdens het bestellen of één van onze adviseurs wilt spreken dan kan dat via de telefoon: 073-3690304, email: info@uw-rollator.nl of direct contact via onze chatbox.

Er zijn 9 producten.

Actieve filters


Koop hier uw boodschappentrolley uit ons ruime assortiment.

Het assortiment boodschappentrolleys van uw-rollator.nl wordt met zorg gekozen door onze product specialisten. Omdat ieder mens verschillend is, bieden wij een grote collectie aan. Onze mensen staan klaar om u de juiste keuze te laten maken uit ons ruime assortiment. Om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn, werken wij er hard aan om onze collectie nog verder uit te breiden, zodat u gegarandeerd de juiste keuze kan maken. Als u een merk of model rollator mist dan horen wij dat graag van u. Boodschappentrolley kopen

Boodschappentrolleys: Hoe maakt u de juiste keuze?

De keuze voor één van onze modellen is een keuze die u weloverwogen moet maken en waarbij u meerdere aspecten mee moet laten wegen. Denk hierbij aan de manier waarop u er gebruik van gaat maken en stel de volgene vragen:

  • Bent u opzoek naar een trolley met 2 wielen of 4 wielen?
  • Wat moet het inhoudsvermogen van de tas zijn?
  • Welke kleur tas zou u er graag bij willen?
  • Wilt u een trolley die u de mogelijkheid biedt om te gaan zitten?
  • Wilt u de trolley op de rem kunnen zetten? Of misschien een die u achter de fiets kunt hangen?

Het aantal wielen is erg belangrijk bij de keuze van boodschappentrolley. Als u een trolley nodig heeft die veel steun biedt, is het handig om bijvoorbeeld naar modellen met 4 wielen te kijken. Als u moeite heeft met lange afstanden is het misschien handig om naar een model met een zitje te kijken. Een model met een rem of 6 wielen biedt veel steun en is veilig. We hebben een groot assortiment met verschillende boodschappentrolleys. Wij werken alleen met bekende en kwalitatieve en gevestige merken als WheelzAhead, Andersen, Carlett en hebben een groeiend in het assortiment.

6 wielen boodschappen trolleys

Boodschappentrolleys met 6 wielen zijn ontworpen voor uw gemak. Iedereen kent het moment dat ze met de winkelwagens de pakeerplaats op gaan, maar er zijn allemaal van die vervelende stoepranden, of als je tuiskomt en je moet die zware tassen de trap op tillen. Een boodschappentrolley met 6 wielen maakt dat allemaal een stuk makkelkijker. Het 6 wielen systeem is zo ontworpen dat als je een stoeprand of riggel of traptreden etc. tegenkomt, dat de banden doordraaien waardoor de tas zichzelf op omhoog trekt. Voor mensen met rugklachten hoeven niet meer te tillen.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password