Informatie over cookies
Alles accepteren

Boodschappenrollator

Een goede boodschappenrollator, ofwel boodschappentas op wieltjes, biedt voor veel mensen uitkomst om nog actief te blijven en zelfstandig boodschappen te kunnen doen. U heeft met zo'n boodschappenhulp de beschikking over een ruime boodschappentas terwijl u tegelijkertijd optimaal steun ondervindt tijdens het lopen. Zo bent u in staat om zelfstandig winkels te bezoeken en zonder hulp van anderen uw dagelijkse boodschappen te doen. Als u hulp nodig heeft tijdens te bestellen of één van onze adviseurs wilt spreken dan kan dat via de telefoon: 073-3690304 of email: info@uw-rollator.nl. Direct contact kan ook via onze chatbox.

Er zijn 5 producten.

Actieve filters

Topro Odysse

2 Review(s)
  • Test Cijfer: 9
  • Garantie: 7 Jaar
  • Gewicht: 8.1 kg
Prijs € 439,00
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Op werkdagen voor 18:00 besteld? Morgen in huis!

SALJOL Carbon Rollator

6 Review(s)
  • Test Cijfer: 9
  • Garantie: 10 Jaar
  • Gewicht: 5 kg
Prijs € 599,00
  • + Gratis thuis uitproberen
  • + Gratis compleet servicepakket
Bekijk product

Op werkdagen voor 17: 00 besteld? Morgen in huis!

Boodschappen doen maakt voor vrijwel iedereen vast onderdeel uit van het dagelijks leven. Er moeten wekelijks levensmiddelen en andere noodzakelijke producten worden aangeschaft. Wanneer u slecht ter been bent, doordat u een dagje ouder wordt, door ziekte, een handicap of een tijdelijke blessure, wordt het meestal lastig om met een normale boodschappentas uw inkopen te doen. Het is dan maar wat plezierig wanneer u kunt beschikken over een goed hulpmiddel dat u voldoende steun geeft, terwijl u tegelijkertijd ook de beschikking heeft over een handige tas om uw boodschappen in te vervoeren. Uw-rollator.nl is onderdeel van uw-zorgspecialist. U kunt hier online verschillende praktische en degelijke boodschappenrollators aanschaffen.

Veilig en comfortabel uw boodschappen doen

Met een boodschappentas op wieltjes uit het assortiment van uw-rollator.nl, bent u verzekerd van een veilig en efficiënt hulpmiddel waarmee u comfortabel zelf uw boodschappen kunt blijven doen. De diverse modellen zijn gemaakt van goedgekeurde, stevige en lichtgewicht materialen die het lopen nog eenvoudiger maken. De wielen van de verschillende uitvoeringen functioneren prima op uiteenlopende ondergronden, zodat u altijd goede controle tijdens het rijden houdt. Het frame is zodanig geconstrueerd dat u een goede loophouding kunt aannemen, waardoor vervelende blessures voorkomen worden. Ook is er weinig kracht nodig om uw boodschappenrollator in beweging te brengen, waardoor u zelfs met een behoorlijk gevulde boodschappentas nog gemakkelijk kunt blijven lopen zonder uw evenwicht te verliezen of teveel kracht te verspelen. 

Een ideaal hulpmiddel tegen perfecte voorwaarden

Met een boodschappentas op wieltjes van uw-rollator.nl kiest u over een ideaal en kwalitatief zeer goed hulmiddel, dat u eenvoudig en tegen perfecte voorwaarden direct online kunt bestellen. Hierbij kunt u rekenen op een zeer snelle levertijd en 30 dagen bedenktijd. Binnen een maand mag een door u aangeschaft model gratis geretourneerd worden, wanneer deze niet aan uw persoonlijke wensen voldoet. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid voor montage en reparatie aan huis in heel Nederland. Voor vragen en een goed advies kunt u dagelijks telefonisch, via de chat of de e-mail terecht bij de klantenservice, waar goed geïnformeerde medewerkers u graag verder helpen met al uw vragen rond de aanschaf van een door u gewenst hulpmiddel.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password