Atto scootmobiel

ATTO is de naam van de opvouwbare scootmobiel van Movinglife. Deze is speciaal ontworpen voor men die graag de scootmobiel overal mee naar toenemen. Hij is namelijk ontworpen om makkelijk mee te nemen in de auto, trein en het vliegtuig. Hij is erg compact op te vouwen en u kunt er zelf een trolley van maken waardoor hij niet gedragen hoeft te worden. Dit opklappen of uitklappen duurt niet langer dan 15 secondes! Stel dat u hem toch te zwaar vind om in zijn totaliteit op te tillen dan kunt hem altijd nog in twee stukken op splitsen om het gewicht in twee te delen.

Beschrijving

Compact maar toch comfortabel

Het comfort level van de Atto is van een voldoende niveau. Het grootste pluspunt van de ATTO scootmobiel is dat deze speciaal is ontworpen om zo compact mogelijk opgeklapt te kunnen worden. Het doel van de ATTO is compactheid en makkelijke vervoerbaarheid van het product. De ATTO is zo comfortabel als mogelijk gemaakt. Zo is de zitting bijvoorbeeld zacht gevoerd en zit erg prettig. Ook heeft de scootmobiel veel ruimte in zijn uitgeklapte staat.De accu is netjes weggewerkt in het frame en steekt niet uit. Hierdoor geeft dit relatief veel been ruimte. Ook is de zitting op de vaste hoogtes in te stellen zodat je je perfecte zitting kan bepalen.

stabiliteit

– Gewone stabiliteit

Het unieke aan de Atto is dat hij extra stabiliteit is. Dt komt door het systeem wat ze hebben gemaakt dat ervoor zorgt dat de achterbanden extra breed naar buiten gezet worden. Bij de meeste opklapbare scootmobielen zitten de achterbanden onder de zitting maar door dit systeem aan de buitenkant van de scootmobiel.

– In bochten

Normaliter zijn de 3 wiel scootmobielen wat instabieler maar door dit systeem met de bredere achterbanden krijg je een stuk meer stabiliteit. Als er niet met de hoge snelheden scherpe bochten gemaakt worden dan zal de scootmobiel keurig netjes in balans blijven.

Banden

De ontwerpers hebben gekozen voor een stugger materiaal voor de banden om ervoor te zorgen dat ze niet lek kunnen raken en zonder veel wrijving stuurt.

 De banden zijn gemaakt van PU en daardoor zijn ze non-pneumatisch.

Dit is gedaan om mensen een zorgeloos en ultiem ontspannen gevoel te geven. je hoeft niet steeds bezig te zijn met de bandendruk of zorgen te maken dat je banden lek gaan als men door glas heen rijdt.

Dashboard

– toeter

 

U kunt de claxon knop gebruiken om uiteraard te toeteren. Gebruik de claxon indien nodig om een ongeluk of letsel te voorkomen.

 

– snelheidsknop

 

De twee knoppen aan weerszijden van de AAN/UIT knop gemarkeerd met “+” en “-” zijn uw snelheidsbeperking controle. In combinatie met de gegevens op het beeldscherm stelt u met deze knoppen de maximale snelheid in die ATTO mag bereiken bij vol gas. Dit doet u terwijl u stil staat. Druk de “+” knop om de snelheid te verhogen en de “-” knop om de snelheid te verlagen. Digitaal zal de snelheid worden weergegeven.

 

– duidelijkheid accu

 

Als uw ATTO aanstaat geeft de accuniveau-meter de geschatte acculading aan. Zoals bij alle Li-ion batterijen is de laadniveau-indicator alleen nauwkeurig wanneer de accu volledig is opgeladen. Alle andere indicaties zijn bij benadering en bedoeld om u een ruw idee van het accuniveau te geven.

– voor- en achteruit handles

 

De ATTO is uitgerust met een rijrichting knop. Druk de knop in voor het veranderen van de rijrichting. Zodra de richting is gewijzigd laat de ATTO een enkele pieptoon horen voor de voorwaartse rijrichting en een dubbele pieptoon voor het achteruit rijden. Bovendien geeft een pijl op het beeldscherm de rijrichting aan. Bij starten van uw ATTO is de rijrichting altijd voorwaarts.

– In hoogte Verstelbaar

 

Je kunt de stuurkolom-hendel gebruiken om de hoogte van het stuur aan te passen aan uw gebruiksgemak. Vergrendel de hendel na het instellen.

Opklapbaarheid

 

Dit is eigenlijk het sterkste punt van de hele trolley. Het hele ontwerp leent zich ernaar om zo compact mogelijk opgeklapt te kunnen worden. Zo kan je de scootmobiel in paar stappen eigenlijk compleet inklappen tot een zeer compact geheel.

Oplaad tijd en vermogen

 

Het opladen van de accu kan zowel aan boord als van boord worden gedaan, dit betekent dat u de accu-oplader kunt aansluiten wanneer de accu zich in uw ATTO bevindt of wanneer hij uit uw ATTO is gehaald.

 

  1. steek de accu-oplader in het stopcontact. Het LED lampje moet groen worden om aan te geven dat de oplader correct is aangesloten.

  2. Sluit het andere eind van de oplader aan op de accu. Het LED lampje zal rood worden om aan te geven dat de accu niet volledig is opgeladen en dat het opladen aan de gang is.
  3. Als de accu volledig is opgeladen zal het LED lampje groen worden. Dit kan tot 6 uur in beslag nemen. Nadat de accu volledig is opgeladen, haalt u eerst de accu-oplader uit het stopcontact en vervolgens uit de accu.