U bent hier: » Top 3 €40 - €100

Top 3 €40 - €100 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 3 rollators per segment op. 
In het segment van €0 - €100 is er weinig tot geen verschil in de kwaliteit van de rollators. Zowel het ontwerp als de kwaliteit zijn eigenlijk identiek. Keuze wordt er gemaakt op basis van ervaring met het merk, garantie, prijs en reviews.

top3-60-100
286E vermeiren

Lichtgewicht Vermeiren Ecolight rollator

5sterrenreview

De Ecolight rollator van het merk Vermeiren is een lichtgewicht rollator van slechts 6.6 kilogram. Deze rollator is van hoge kwaliteit en zeer goed geprijsd. Hij is standaard voorzien van een ruggensteun, stevig zitje, boodschappenmandje en stokhouder. Er zit 1 jaar garantie op de rollator. 
Bent u op zoek naar een basisrollator met ruggensteun, dan is dit echt de beste keus voor u.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Lichtgewicht Vermeiren Ecolight rollator

Prijs:  €88,00

Ganaarproduct
Vermeiren 286B Rollator
5sterrenreview

De 286 B rollator van het merk Vermeiren mag niet ontbreken in onze top 3. Hij is ontwikkeld voor zowel binnen- als buitengebruik. Hij heeft een erg sterk en eenvoudig frame. Het ontwerp van de rollator is erg traditioneel. Standaard is hij uitgerust met een stokkenhouder, zitje, mandje en dienblad. De 286 B rijdt stabiel en zeer gemakkelijk te besturen. Door de ingebouwde parkeerstand voor beide remmen, kan hij niet zomaar wegrollen. Hierdoor kunt u veilig en stabiel plaatsnemen op het zitje. 

Meer informatie vindt u op de productpagina van Vermeiren.

Prijs:  €69.95

Ganaarproduct

  Vermeiren eco-light 


Thuasne-Quatro-Rollator    

Thuasne Quatro Rollator
viersterrenreviewNiet voor niets staat deze rollator bij ons in de top 3. De Thuasne Quatro Rollator is in de Kassa rollator test uitgeroepen tot beste rollator. Deze Quatro ondersteunt u tijdens het lopen en is ideaal voor zowel binnens als buitenshuis. Met de anatomische handvatten ligt deze rollator goed passend in de hand. De parkeerremmen zorgen ervoor dat de rollator zich stevig mobiliseert alvorens u veilig kunt gaan zitten. Door de robuustheid van de Quatro draagt hij een maximum gebruikersgewicht van 130 kg. De opvouwbaarheid zorgt voor gemakkelijk transport. 

Meer informatie vindt u op de productpagina van Thuasne. 

Prijs: €74,95

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl