U bent hier: » Top 3 €100 - €200

Top 3 €100 - €200 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 3 rollators per segment op. 
In het segment van €100 - €200 lopen de rollators sterk uit een en is er een groot verschil in de prijs/kwaliteit verhouding van de verschillende rollators. Wij bepalen deze top 3 op de volgende criteria: onze rollator test, gebruikers reviews en verkoopcijfers.

top3-100-200-rollators
drive-nitro-vergelijken   

Drive rollator Nitro


reviewsterren


De Niro rollator van Drive is een van de meerst gewilde rollators. Het frame heeft een zeer mooi design en van hoge kwaliteit.
Bij de Nitro lopen de remkabels door het frame en de handremmen werken heel licht. Door zijn grote wielen is het model zeer stabiel.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Drive Nitro

Prijs:  €184,95

Ganaarproduct


Shopiroll Rollator 

reviewsterren

De Shopiroll Rollator is een echte boodschappen rollator met een extra grote tas. Hij heeft grote duwbeugel met een rem die je met 1 hand kunt gebruiken. 
De rollator kan ingeklapt worden zodat hij makkelijk mee te nemen is. Prijs/kwaliteit een hele mooie boodschappen rollator met zijn grote tas. 

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Shopiroll Rollator.

Prijs:  €148,00

Ganaarproduct

  shoprollator
Caremart-EZ-lite  

Caremart-EZ lite

reviewsterren

De Caremart-EZ lite is lichtgewicht rollator gemaakt van aluminium. Hij weegt slechts 8 kg en loopt gemakkelijk en stabiel. De handvatten van de Caremart-EZ lite kunnen eenvoudig in hoogste worden verstelt. Hij is standaard voorzien van een ruggensteun, een mandje en ergonomisch gevormde duwhandvatten. Het remsysteem is heel stevig en direct.

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Caremart-EZ lite

Prijs:  €138

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl