U bent hier: » Top 3 €100 - €200

Top 3 €100 - €200 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 3 rollators per segment op. 
In het segment van €100 - €200 lopen de rollators sterk uiteen en is er een groot verschil in de prijs/kwaliteit verhouding van de verschillende rollators. Wij bepalen deze top 3 op de volgende criteria: onze rollator test, gebruikersreviews en verkoopcijfers.

top3-100-200-rollators
drive-nitro-vergelijken   

Drive rollator Nitro


reviewsterren


De Nitro rollator van Drive is een van de meerst gewilde rollators. Het frame heeft een zeer mooi design en is van hoge kwaliteit.
Bij de Nitro lopen de remkabels door het frame en de handremmen werken heel licht. Door zijn grote wielen is het model zeer stabiel.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Drive Nitro

Prijs:  €181,95

Ganaarproduct


ExcelCare Travel Eaze 2

reviewsterren

Een lichtgewicht rollator die zowel binnen als buiten prima geschikt is. De ExcelCare Travel Eaze kan heel compact worden opgeklapt en heeft een stoer en modern uiterlijk. 

De rollator komt in drie mooie kleuren; coffee brown, ebony black en rosewood red. 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de ExcelCare Travel Eaze 2.

Prijs:  €169,00

Ganaarproduct

  excelcare travel eaze 2
vermeiren-quava-opvouwbaar  

Vermeiren Quava rollator

reviewsterren

De Vermeiren Quava rollator is een echte ster in deze prijsklasse. Hij zit wel aan de bovenkant van dit segment, daarom hebben we deze rollator op de derde plek gezet. 

De Vermeiren Quava kan supercompact worden opgevouwen en is zeer licht. Een ideale reiscompagnon die in iedere auto past en goed te tillen is. Bovendien is hij verkrijgbaar in een stoere rode kleur of in het grijs. 

Prijs:  €198,96

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl