U bent hier: » Top 3 €100 - €200

Top 3 €100 - €200 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 3 rollators per segment op. 
In het segment van €100 - €200 lopen de rollators sterk uit een en is er een groot verschil in de prijs/kwaliteit verhouding van de verschillende rollators. Wij bepalen deze top 3 op de volgende criteria: onze rollator test, gebruikers reviews en verkoopcijfers.

top3-100-200-rollators
vermeiren-four-light.   

Vermeiren Four-Light
reviewsterren


De Four-Light rollator van Vermeiren is een wat onbekendere rollator maar zeer goed. Vermeiren is gerenommeerde zorgmerk en heeft dit nieuwe model net op de markt gebracht.
Het is een licht model en zal worden geleverd met een ruggensteun, mandje en zitje. De voor wielen kunnen gemakkelijk worden losgekoppelt zodat hij nog kleine kan worden ingeklap.
De handremmen remmen licht en is heel stabiel tijdens het lopen. 


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Vermeiren Four-Light.

Prijs:  €187,00

Ganaarproduct


Kaigo EVO 

reviewsterren

De Kaigo Evo is een ultra lichtgewicht rollator met een zacht prijsje. Door het lichte gewicht van slechts 6 kilogram is deze rollator ideaal voor transport, reizen & voor mensen die veel dingen ondernemen. De Kaigo Evo wordt rijkelijk geleverd met ruggensteun, stokhouder en boodschappentas. De ruggensteun zorgt voor optimaal comfort wanneer u plaatsneemt op het zitje. Door de standaard  2 jaar garantie kunt u met een gerust gevoel op pad.  De Kaigo EVO, een echte aanrader!

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Kaigo EVO.

Prijs:  €199,00

Ganaarproduct

 
MultiMotion-Trollimaster-RA60  

MultiMotion Trollimaster RA60

reviewsterren

De MultiMotion Trollimaster RA60 is lichtgewicht rollator gemaakt van aluminium. Hij weegt slechts 7.2 kg en is zeer stabiel. Het unieke van de MultiMotion Trollimaster RA60 is dat de remkabels door het frame lopen en hij een heel stevig maar toch zacht zitje heeft. Hij is standaard voorzien van een ruggensteun, een mandje en ergonomisch gevormde duwhandvatten. Het remsysteem is heel stevig en direct. 

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de MultiMotion Trollimaster RA6.

Prijs:  €199,00

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl