U bent hier: » Top 3 €200 - €300

Rollator Top 3 €200 - €300 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 3 rollators per segment op. Dit doen wij op basis van de uitkomst van onze rollator test, gebruikers reviews en verkoopcijfers. Hierdoor weten wij zeker dat de beste rollators per segment worden gekozen.

top3deluxerollators
WheelzAhead-track-4.0    

WheelzAhead TRACK 4.0
reviewsterren


De WheelzaAhead TRACK 4.0 is een geweldige lichtgewicht rollator van Nederlandse makelij. De rollator is dubbel opvouwbaar tot een handzaam pakketje; ideaal om mee op reis te nemen dus.

Deze rollator wordt geleverd met een uitgebreid aantal accessoires. De rollator komt namelijk inclusief: ruggensteun, stokhouder, dienblad, 3 tassen, verlichting, trapdop en geïntrigeerde reflectoren. En dat alles voor een prijs van €295,00! 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Wheelzahead TRACK 4.0.

Prijs:  €295,00

Ganaarproduct


Rehasense Server Rollator
reviewsterren

De Rehasense Server Rollator is een lichte en stabiele rollator. Het unieke van de Server Rollator is dat de handremmen zeer licht te bedienen zijn. Hierdoor is hij zeer geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. Hij komt in verschillende kleuren en met harde of zachte banden. Dit model heeft hardere banden. 
Het model heeft een strak ontwerp en een handig kliksysteem om hem in en uit elkaar te klappen.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Rehasense Server Rollator

Prijs:  €299

Ganaarproduct

    Rehasense-Server-Rollator-zwart
 Volaris SMART  

Volaris SMART

reviewsterren

Uniek aan de Volaris SMART is dat van deze rollator een zitje heeft dat op verschillende hoogtes kan worden afgesteld. Zo kunt u altijd de ideale zithoogte voor u instellen met deze rollator. Daarnaast is hij geschikt voor zowel binnen als buiten. 

Prijs:  €293,95

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl