U bent hier: » Top 5 €300 - €400

Rollator Top 5 €300 - €400 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 5 rollators voor dit segment op. Dit doen wij op basis van de uitkomst van onze rollator test, gebruikers reviews en verkoopcijfers. Hierdoor weten wij zeker dat de beste rollators per segment worden gekozen.

top3deluxerollators
Trust care lets fly    

Trust Care lets Fly

reviewsterren

De Trust care Lets Fly rollator is misschien wel de mooiste rollator verkrijgbaar. Zijn fraaie ontwerp springt echt in het oog en zal menig hoofd doen keren. De Trust Care Lets Fly domineert al jaren de design markt door zijn prachtige eigentijdse design.
De remkabels zijn in het frame weggewerkt en hij heeft grote wielen zodat alle obstakels makkelijk genomen kunnen worden. Zijn achterwielen veren iets waardoor trillingen bijna niet gevoeld worden. Met zijn 6,1 kg is de Lets Fly ook 1 van de lichte rollators op de markt.

Leverbaar in de kleuren: rood, grijs en wit.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Trust Care lets Fly

Prijs:  €398,00

Ganaarproduct


Topro Troja 2G
reviewsterren

De TOPRO Troja 2G is ontwikkeld in samenwerking met haar eindgebruikers, zorgprofessionals en therapeuten. Hierdoor mag deze rollator niet ontbreken in onze top 5.

Veiligheid, flexibiliteit en optimaal comfort staan centraal bij deze rollator. De Topro 2G Standaard is uitgerust Comfort Soft wielen, wat ideaal aanvoelt op oneffen terrein. Uitgerust met een luxe tas.  

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Topro 2G Standaard. 

Prijs:  €308.00

Ganaarproduct

    

Handicare Gemino 60
reviewsterren

De Handicare Gemino 60 is een absolute topper. Deze lichtgewicht rollator kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De Gemino 60 is speciaal ontworpen om ieder terrein aan te kunnen. Door de grote wielen zijn zowel drempels als een boswandeling geen enkel probleem voor deze rollator! Een echte alleskunner. 


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Handicare Gemino 60.

Prijs:  €305

GanaarproductTopro Olympos Standaard
reviewsterren

De TOPRO Olympos Standaard is een rollator waar u overal mee uit de voeten kan. De rollator kan met gemak ruig terrein aan, zodat u flexibeler bent in het verplaatsen. De soft wielen geven u veel grip en comfort. Door de hoge kwaliteit waarme Topro zijn producten maakt, is deze rollator zeer stabiel en veilig.

Met het lage zwaartepunt onderscheidt de Olympus zich van de concurrentie. Dit zwaartepunt maakt hem een van de stabielste rollators in de markt.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Topro Olympos standaard. 

Prijs:  €319,00

Ganaarproduct

   


 

Trustcare lets go out
reviewsterren

De Trust Care Lets go out is een hele mooie lichtgewicht rollator die in de top van dit segment thuis hoort. Deze rollator is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, maar u kunt er ook binnen goed mee uit de voeten. De Lets go out is gemakkelijk in te klappen en kan, ingeklapt, uit zichzelf blijven staan. 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Trust Care Lets go out. 

Prijs:  €319.00

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl