U bent hier: » Top 5 €300 - €400

Rollator Top 5 €300 - €400 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 5 rollators voor dit segment op. Dit doen wij op basis van de uitkomst van onze rollator test, gebruikers reviews en verkoopcijfers. Hierdoor weten wij zeker dat de beste rollators per segment worden gekozen.

top3deluxerollators
Rehasense Server Comfort    

Rehasense Server Comfort

reviewsterren

Een echte topper in deze prijsklasse is zonder meer de Rehasense Server Comfort. Onze experts hebben deze rollator beoordeeld met een 9,5. Door de combinatie van design, gebruikersgemak en comfort steekt deze rollator er absoluut bovenuit in zijn prijsklasse. De Server Comfort heeft lekvrije, zachte wielen, die trillingen goed opvangen. Deze rollator heeft een ruime tas, een comfortabel zitje en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo loopt u er stijlvol en van alle gemakken voorzien bij!

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Rehasense Server Comfort.

Prijs:  €309,00

Ganaarproduct


Trust Care Lets Fly
reviewsterren

De Trust Care Lets Fly zit aan de bovenkant van dit prijssegment en dat is vooral te danken aan het sublieme ontwerp van de rollator. De Lets Fly is bovendien licht qua gewicht (slechts 6,2 kg!) en komt in meerdere, stijlvolle kleuren. Door de grotere voorwielen loopt de Lets Fly gemakkelijk over drempeltjes en ongelijkheden heen. De banden zijn wel wat harder, wat er voor zorgt dat hij directer stuurt en wat minder trilling opvangt dan modellen met zachtere banden. Het oog moet ook wat en dan zit u met de Lets Fly helemaal gebakken. 

Prijs:  €398,00


Ganaarproduct

    Trust Care Lets FlyRehasense Explorer  

Rehasense Explorer
reviewsterren

De Rehasense Explorer is wat ons betreft een van de beste buitenrollators. Zijn grotere voorwielen zorgen voor meer stabiliteit op ongelijke ondergronden. De zachte banden zorgen ervoor dat de rollator zo min mogelijk trilt. Doordat de banden zijn gemaakt van rubber, kunnen ze niet lek. Het frame is sterk en aan elkaar gelast, maar de Olympos is toch goed op te vouwen door aan het zitje te trekken. Een toprollator voor de actieve buitenmens! 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Rehasense Explorer.

Prijs:  €389,00

GanaarproductRollz Flex
reviewsterren

Op zoek naar iets anders dan de standaard rollator? De Rollz Flex is de innovatie op de markt die boodschappentrolleys en rollators samenbrengt. Met een grote, ruime tas die maar liefst 10 kilo aan boodschappen kan dragen heeft u met de Rollz Flex uw ideale reisgenoot. U kunt de beugel van de Flex draaien, zodat hij loopt als kinderwagen. Daarnaast kunt u boven de tas ook lekker plaatsnemen op het zitje. De Flex combineert zo dus het boodschappentaselement met de stabiliteit van een rollator. Hij ziet er daarnaast ook nog eens hartstikke hip uit! 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Rollz Flex. 

Prijs: €399,00

Ganaarproduct

    Rollz Flex


trust care lets go out  

Trustcare lets go out
reviewsterren

De Trust Care Lets go out is een hele mooie lichtgewicht rollator die in de top van dit segment thuis hoort. Deze rollator is speciaal ontwikkeld voor buitengebruik, maar u kunt er ook binnen goed mee uit de voeten. De Lets go out is gemakkelijk in te klappen en kan, ingeklapt, uit zichzelf blijven staan. 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Trust Care Lets go out. 


Prijs:  €319,00

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl