U bent hier: » Top 3 €400 - €600

Rollator Top 3 €400 - €600 segment

Elke 2 maanden stellen wij een top 3 rollators per segment op. Dit doen wij op basis van de uitkomst van onze rollator test, gebruikers reviews en verkoopcijfers. Hierdoor weten wij zeker dat de beste rollators per segment worden gekozen.

top3deluxerollators
Rehasense-Athlon    

Rehasense Athlon Comfort

reviewsterren

De Rehasense Athlon is een van de lichtste rollators op de markt met zijn 5.2 kg. Het frame is gemaakt van Carbon Fiber, wat super licht en sterk materiaal is. De Rehasense Athlon is te verkrijgen met zachte en semi zachte banden en heeft een strak en fraai ontwerp. Wij hebben voorkeur voor de Comfort versie, omdat deze zachte banden heeft en dus lekkerder loopt en meer trillingen opvangt. De remmen zijn met zeer weinig kracht te bedienen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met weining kracht in hun handen. De rollator heeft een slim inklapmechanisme. Hij klikt automatisch dicht en met 1 druk op de knap klapt hij weer open.
Het mandje is er makkelijk af te halen en er zijn meerder accessoires beschikbaar voor dit model.

Leverbaar in de kleuren: zwart/grijs

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Rehasense Athlon Comfort.

Prijs:  €499,00

Ganaarproduct


by ACRE Carbon Ultralight
reviewsterren

De by ACRE Carbon Ultralight heeft een aantal belangrijke rollator kenmerken verwerkt in dit nieuwe rollator model. Het is de lichtste rollator op de markt met zijn 4.8 kg. Het frame is gemaakt uit Carbon Fiber. Hij heeft hoge kwaliteit soft banden die ervoor zorgen dat hij bijna niet trilt en veel grip heeft. De handvatten zijn omgekeerd, waardoor u meer in de rollator loopt. Dit zorgt ervoor dat het lopen met deze rollator zeer stabiel is. Naast al deze belangrijk punten is het design van de by ACRE Carbon Ultralight ook zeer fraai en exclusief.

Indien u opzoek bent naar een hoge kwaliteit rollator die zeer stabiel en licht is dan is dit het model voor u.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de by ACRE Carbon Ultralight.

Prijs:  €578.00

Ganaarproduct

    by-ACRE-Carbon-UltralightTopro-Odysse  

Topro Odysse
reviewsterren

De Topro Odysse is absuluut een van de beste rollators op de markt. De kwaliteit van dit model is zeer hoog en hij werkt zeer simpel en gebruiksvriendelijk. Het bijzondere van de Topro Odysse is dat hij heel gemakkelijk dubbel ingeklapt kan worden. Dit is erg makkelijk tijden het reizen of voor transport. Hij is ook voorzien van een zeer grote boodschappentas, waardoor hij ook in de winkel van grote waarde is. Als dit nog niet genoeg is, heeft hij ook nog zeer zachte banden waardoor hij bijna niet trilt tijdens het lopen en zeer stabiel is. Je kunt dus wel stellen dat dit een echte alleskunner is.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Topro Odysse.

Prijs:  €429,95

Ganaarproduct

8.6 /10

Uw-Rollator.nl