U bent hier: » Hoe duur is een rollator
hoe-duur-is-een-nieuwe-rollator

Hoe duur is een rollator?

Wanneer u een rollator aan gaat schaffen is dat vaak niet alleen mentaal een drempel die u over moet, maar ook een financiële drempel. Gelukkig zijn er rollators te koop voor elke portemonnee. Wij hebben echte budgetrollators, maar ook wat luxere modellen voor als u daar behoefte aan hebt. Het voordeel van de iets duurdere rollators is dat ze vaak een betere prijs/kwaliteit verhouding hebben. Wij willen echter iedereen de mogelijkheid bieden om zelfstandig te blijven met een loophulpmiddel als een rollator. Daarom hebben wij ook goedkope rollators. Bij onze rollatorshop kunt u dus terecht voor zowel budget rollators als duurdere rollators, afhankelijk van uw portemonnee en uw behoeftes.

 

Nieuwe rollator kopen

Hoe duur uw nieuwe rollator is, bepaalt u natuurlijk zelf. Wij bieden u de keuze uit een ruim assortiment met verschillende prijzen. Wij adviseren u graag per prijscategorie over de beste modellen. Zo weet u zeker dat u binnen uw budget de beste rollator uit kunt kiezen. Bij ons kunt u ook de rollator op verschillende manieren betalen. U kunt bij ons betalen met bijvoorbeeld iDeal, maar u kunt ook de rollator achteraf betalen. Op onze favoriete modellen geven wij u ook als enige winkel in Nederland de mogelijkheid om de rollator vier dagen thuis uit te proberen. Daarnaast bent u voor een groot aantal modellen ook van harte welkom in onze showroom, om hier vrijblijvend de modellen uit te proberen. Zo kunt u voelen hoe het is om te lopen met de rollator en de verschillen tussen binnen en buiten rollators zelf ervaren.

 

De prijs van een rollator

Wij hebben regelmatig rollators in de aanbieding. Zo kunt u kiezen voor de super deal, waardoor u een rollator koopt voor een bodemprijs! Daarnaast bieden wij u op al onze modellen de laagste prijs. Bij ons koopt u dus rollator op z’n goedkoopst. Zo hebben wij onze lichtgewicht rollators eigenlijk permanent in de aanbieding, omdat wij merken hoe veel gebruiksgemak deze modellen bieden. U vindt dus tegen de beste prijs uw ideale rollator bij ons. Daar komt onze unieke service ook nog eens bovenop!

 

Goedkope rollators bestellen

Bij Uw Rollator kunt u ook terecht voor goedkope rollators. U besteld via onze webshop heel eenvoudig. Wij bieden al goedkope rollators aan onder de €60. Zo kunt u ook wanneer u weinig wilt of kunt spenderen toch een rollator bij ons kopen. Al onze rollators worden gratis thuisbezorgd. Zo kunt u zonder dat u de deur uit hoeft een splinternieuwe rollator ontvangen. De goedkope rollators worden in een doos geleverd, waarna nu enkele onderdelen nog in elkaar moet schroeven. De meeste modellen boven het budgetrollator segment komen zelfs helemaal kant-en-klaar. Deze schuift u zo uit de doos en stelt u in op de juiste hoogte voor u. Zo simpel is het kopen van een nieuwe rollator dus.

 

Onze goedkope rollators:

Vermeiren 286B

Vermeiren Eco-Light

Thuasne Quatro

 

De juiste rollator kiezen

Bij het kiezen van een nieuwe rollator zijn er een aantal kenmerken die voor u kunnen bepalen welke rollator de ideale rollator is voor u. Denkt u hierbij aan het gewicht van de rollator, hoe breed de rollator is, hoe hij opgeklapt kan worden en wat voor soort banden er op de rollator zijn gemaakt. Stel uzelf de volgende vragen:

  • Gebruik ik de rollator vooral binnen of buiten?

  • Moet ik de rollator vaak in de auto of bijvoorbeeld de trein tillen?

  • Kom ik vaak op ongelijk terrein zoals bospaden?

  • Wil ik binnenshuis makkelijk mijn eten en drinken mee kunnen nemen op de rollator?

  • Ga ik de rollator gebruiken om boodschappen in te laden?

 

Aan de hand van deze vragen kunt u bepalen of een budget rollator genoeg voor u is, of dat u moet kijken naar een luxere buitenrollator. Het gaat uiteindelijk om uw loopgemak en wat u prettig vindt. De rollator is een relatief nieuwe uitvinding, en vooral de afgelopen jaren is de ontwikkeling van de rollator in een stroomversnelling gekomen. Tegenwoordig zijn bijna alle modellen snel en eenvoudig inklapbaar en ze worden ook steeds lichter.

 

Beste koop rollators

Hoeveel u voor uw rollator gaat betalen heeft u zelf in de hand. Wij helpen u met onze verschillende adviezen graag bij het maken van uw keuze. We hebben ook advies over het instellen van de rollator voor ideaal gebruik en waar u op moet letten bij uw keuze. Komt u er niet uit? U kunt via de telefoon, de e-mail of zelfs de chat contact opnemen met onze zorgspecialisten! Onze specialisten helpen u ook bijvoorbeeld met tips over het afstellen en klaarmaken van de rollator. De meeste rollators komen echter sowieso kant-en-klaar bij u binnen. Bij ons doet u dus altijd de beste koop qua rollators.

8.6 /10

Uw-Rollator.nl