U bent hier: » Design rollator

Design rollator: een rollator waarmee u gezien mag worden

De rollator heeft al een hele revolutie doorgemaakt qua uiterlijk en mogelijkheden, sinds hij in 1978 in Zweden werd ontwikkeld. Aina Wifalk, die zelf polio had liet toen het eerste prototype maken. Dit type, met het ijzeren rekje aan de voorkant en de lichte banden, is een soort stereotype beeld geworden als men aan een rollator denkt. Natuurlijk kunt u deze rollators ook bij uw-rollator kopen, maar wij bieden ook design rollators aan.

design-rollator-ontwerpen

 

Mooie rollators voor dagelijks gebruik

Tegenwoordig zijn de meeste fabrikanten niet alleen bezig met de functionaliteit van een rollator, maar ook met het ontwerp. Een rollator is immers een loophulpmiddel waar u waarschijnlijk veelvuldig gebruik van maakt als u deze nodig heeft. Het liefst loopt u zo goed mogelijk, maar voor veel gebruikers is het ook belangrijk dat de rollator er ook mooi uit ziet. Design rollators zijn er in alle soorten, vormen en maten. U heeft daarom genoeg keuze om een rollator te kiezen die u mooi vindt of die bij uw look past.

 

Design rollator kopen

Wanneer u op zoek bent naar een mooi ontworpen rollator bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden van veel verschillende fabrikanten design rollators waarmee u echt gezien wilt worden. Zo kunt u gaan voor een super slank en gestroomlijnd frame, of bent u misschien toch meer van het strakke frame met een mooie, hippe tas. Wat u ook wil; design rollators vindt u bij uw-rollator.

 

Hippe rollator als statement

U hoeft u natuurlijk sowieso al niet te schamen voor het lopen met een rollator. Sterker nog, u kunt met de rollator veel beter genieten van uw mobiliteit dan zonder een loophulpmiddel. Laat u daarom gerust zien met een hippe rollator. Zo heeft de superlichte Drive Nitro Carbon niet alleen een vloeiend frame; hij heeft ook een luxe afgewerkt lederen zitje en vele accessoires. Zijn zwaardere broertje, de Drive Nitro, komt zelfs met een mooie tas met een Burberry ruitje erop. Voor de echte design liefhebbers is de By Acre Carbon Ultralight een prachtige uitvinding. De rollator heeft een zeer dun en gestroomlijnd frame en is verkrijgbaar in het zwart, wit of, als u echt een statement wil maken in het, rood. Een echte blikvanger voor als u met de tijd mee wilt gaan.

 

Van praktisch hulpmiddel naar design accessoire

De rollator zoals die in 1978 is uitgevonden heeft een hele transformatie ondergaan qua design en qua functionaliteit. De rollator is oorspronkelijk uitgevonden als een soort doorontwikkeling van het looprek. Inmiddels is een rollator veel meer dan dat. Veel modellen hebben extra accessoires standaard bijgeleverd om het u zo comfortabel mogelijk te maken. De nieuwere modellen zijn vaak afgewerkt met een mooi zitje, een mooie tas, een mooi frame, maar ook met lekkere banden waarmee u heerlijk door de stad kunt lopen. Een rollator is dus helemaal niks meer om u voor te schamen. Met een mooie rollator krijgt u gegarandeerd complimentjes van uw omgeving over uw actieve levensstijl en uw goede smaak. Zo kunt u optimaal blijven genieten van het leven en blijven lopen, terwijl u ook goed kunt uitrusten op uw rollator. De meeste zitjes zijn tegenwoordig zeer comfortabel en rollators komen vaak met een mooie rugsteun, waardoor u zonder gevaar om achterover te vallen kunt genieten van uw rollator.

 

8.6 /10

Uw-Rollator.nl